KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Lefkoşa piyano festivali devam ediyor

Lefkoşa piyano festivali devam ediyor

Naci Talat Vakfı tarafından organize edilen Lefkoşa Piyano Festivali NEMETH YAYLI QUARTET ve GÖKHAN AYBULUS'un vereceği konserle devam ediyor.

Yayın Tarihi: 04/10/15 10:03
okuma süresi: 1 dak.
Lefkoşa piyano festivali devam ediyor
A- A A+

Oda Müziğinde Anadolunun sesi olarak kabul edilen Nemeth Yaylı Quartet: I.Keman: Gülen Ege Serter, II. Keman: Şeniz Serter Aybulus, Viyola: Elena Nayman Ünaldı, Viyolonsel: Mutlu Varlık Kocaili'den oluşuyor. Nemeth Yaylı Quartet'e bu konserde Gökhan Aybulus eşlik edecek.

NEMETH YAYLI QUARTET ve GÖKHAN AYBULUS'un sunacağı konser 5 Ekim Pazartesi günü Naci Talat Vakfı Barış ve Dostluk Evi'nde Saat:20:00'de izlenebilir. Lefkoşa PiyanoFestivaliPiyanist Özgür Ünaldı'nın6 Ekim Salı günü Saat:20:00'de vereceği konserle devam edecektir. Sanatseverler daha ayrıntılı bilgi için 0533 863 4999 numaralı telefonu arayabilirler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.