KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

"Vişne Bahçesi " oyunu izleneylerle buluşuyor

"Vişne Bahçesi " oyunu izleneylerle buluşuyor

Gazimağusa Belediye Tiyatrosu, tiyatronun başyapıtları arasında yer alan "Vişne Bahçesi" oyunuyla yarın akşam (5 Ekim) izleyenlerin karşısına çıkıyor. Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı'nda saat 20:00'da yapılacak prömiyer temsili Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'in açılış konuşmasıyla başlayacak.

Yayın Tarihi: 04/10/15 12:25
okuma süresi: 2 dak.
"Vişne Bahçesi " oyunu izleneylerle buluşuyor
A- A A+

Yönetmenliğini İlke Susuzlu'nun yaptığı, başrollerini Tutku Kahveci ile Nidai Tancer paylaştığı oyunda, Refet Şeker, Şenay Aktuğ, Zemzem İnce, Pınar Solak, Faize Devecioğlu, Mehmet Denizer, Ceyda Altınbaş, Melek Ürüncüoğlu, Hüseyin Tekbıyık rol alırken, teknik yönetmenliğini ise Tülin Susuzlu yapıyor.

Yazar Anton Çehov'un 1904 yılında yazdığı Vişne Bahçesi, günümüz dünyasında sahip olduğumuz maddi ve manevi değerlerin sembolüdür. Har vurup harman savuran kişilerin içine düştüğü kara deliği güzelce anlatan büyük bir klasiktir. Yıllara tanıklık etmiş bir bahçenin elden kayıp gidişini dramatik; bir o kadar trajikomik bir şekilde kaleme alan Çehov, Vişne Bahçesi isimli oyunuyla, sanki önceden sezinlemiş gibi devrimin haberini de inceden inceye fısıldıyor.

Oyun, Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı'nda saat 20:00'da 9, 10, 12, 19, 23 Ekim ve 9, 14 Kasım tarihlerinde temsillerine devam edecek. Oyunun biletleri Gazimağusa Belediyesi'nden temin edilebileceği gibi 0548 816 6040 numaralı telefon aranarak rezervasyon da yaptırılabilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.