KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 4 dak.

"Gnçtrkcll Sinema Geceleri" yoğun ilgi gördü

"Gnçtrkcll Sinema Geceleri" yoğun ilgi gördü

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ), Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ), Ortadoğu Teknik Üniversitesi Kuzey Kıbrıs Kampusu (ODTÜKK) ve Yakın Doğu Üniversitesi'nde (YDÜ) eğitim gören öğrenciler için düzenlenen "Gnçtrkcll Sinema Geceleri" yoğun ilgi gördü.

Yayın Tarihi: 16/11/15 16:30
okuma süresi: 4 dak.
"Gnçtrkcll Sinema Geceleri" yoğun ilgi gördü
A- A A+

Gençler için yeni bir iletişim dünyası oluşturan Kuzey Kıbrıs Turkcell, üniversite öğrencilerine 'sinema keyfi' yaşatıyor.

Gençler, Gnçtrkcll ile ihtiyaçlarına göre düzenlenmiş avantajlı iletişim paketlerinden yararlanırken, sosyalleşme imkanı da buluyor.
Kuzey Kıbrıs Turkcell'in adamızdaki gençlere sunduğu gençlik markası Genç Turkcell (Gnçtrkcll) dört üniversite için gösterimi yapılan filmlerle çok sayıda öğrenciye ulaştı.

Üniversite öğrencilerinin eğlenceli vakit geçirmesi ve sosyalleşmesi amacıyla Gnçtrkcll, öğrenciler için kültürel bir etkinlik olan "Gnçtrkcll Sinema Geceleri"ni düzenliyor.

"Gençlerin ihtiyaçlarını anlayan, gençler için yenilikler içeren Gnçtrkcll markası giderek büyürken, düzenlediği etkinlikleri ile de gençlerden beğeni toplamaya devam ediyor" diyen Kuzey Kıbrıs Turkcell yetkilileri, sinema gecelerine gösterilen ilgiye de teşekkür etti.

"Gnçtrkcll Sinema Geceleri" devam edecek

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ), Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ), Ortadoğu Teknik Üniversitesi Kuzey Kıbrıs Kampusu (ODTÜKK) ve Yakın Doğu Üniversitesi'nde (YDÜ) okuyan öğrenciler için düzenlenen "Gnçtrkcll Sinema Geceleri" yoğun ilgi gördü.

UKÜ öğrencileri 4 Kasım, LAÜ için 5 Kasım, ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu için 9 Kasım ve YDÜ öğrencileri için 11 Kasım'da yer alan "Gnçtrkcll Sinema Geceleri"nde öğrenciler sinema keyfini yaşadı.

UKÜ ve LAÜ öğrencileri için oylamalarıyla seçilen "Scream 4/ Çığlık 4", ODTÜKK öğrencileri için "Django Unchained/ Zincirsiz" ve YDÜ öğrencileri için de "Focus/ Fokus" filmleri gösterildi.

Öğrencilere ücretsiz olarak sunulan etkinlikte, patlamış mısır ikramı da yapıldı.

"Gnçtrkcll Sinema Geceleri"nin diğer üniversitelerde de devam edeceği ve gösterim tarihlerinin Gnçtrkcll tarafından sosyal medya ve üniversitelerde duyurulacağı açıklandı.

Gençlere yönelik pek çok avantaj

Kuzey Kıbrıs Turkcell'in bu yıl gençler için sunduğu yeniliklerinde faturalı ya da faturasız hat tercihlerinde herkesin ihtiyacına göre paketler yer alıyor.

Gençlere avantajlı paketlerin yanı sıra farklı mekânlarda indirim imkanları yaratılarak hayatlarına artı değer katılıyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell'den yapılan açıklamada "Türkiye'de yaşayan, Türkiye Turkcell faturalı hat paketlerinden yararlanan Turkcell'liler, adadaki Gnçtrkcll'yi aradığında aynı Türkiye'deki bir GSM operatörünü arıyormuş gibi paket dakikalarından kullanıyorlar. Yine adadaki gençler *137*numara# yaparak Türkiye Turkcell yönüne ödemeli arama yapabiliyorlar" denildi.

Tüm bunlara ek olarak gençler üniversitelerin de merkezi olan 4 büyük şehir Lefkoşa, Gazimağusa, Girne ve Lefke'de gittikleri popüler mekanlarda Gnçtrkcll'lilere özel Wi-Fi servisinden de ücretsiz yararlanabiliyor.

Gençler için sunulan bir diğer önemli avantaj ise "Faturasız Dönüşen Paketler".

Gnçtrkcll'li gençler, "Faturasız Dönüşen Paketler" ile mevcut paketlerinde bulunan faydaları istedikleri gibi dönüştürerek, ihtiyaçlarına göre kullanabiliyor.

Dönüşen paketlerle gençler, ihtiyaç duyduğu bir faydayı ek olarak almak yerine, paketinin kontrolü kendinde olacak şekilde kullanmadığı SMS, internet veya dakikalarını ihtiyaçlarına göre internet veya dakikaya dönüştürebiliyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.