KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 3 dak.

7. Kültür Sanat Bilim ve Spor Şöleni ile ilgili basın toplantısı düzenlendi

7. Kültür Sanat Bilim ve Spor Şöleni ile ilgili basın toplantısı düzenlendi

Gençlik Dairesi Kültür, Sanat, Bilim ve Spor Şöleni bu yıl, 27-29 Kasım tarihleri arasında yapılacak. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 32. kuruluş yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde yedincisi yapılacak Gençlik Dairesi Kültür, Sanat, Bilim ve Spor Şöleni ile ilgili bugün Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Lokali'nde basın toplantısı düzenlendi.

Yayın Tarihi: 23/11/15 13:37
okuma süresi: 3 dak.
7. Kültür Sanat Bilim ve Spor Şöleni ile ilgili basın toplantısı düzenlendi
A- A A+

Basın toplantısına Gençlik Dairesi Müdürü Hatice Düzgün, Gençlik Dairesi Sanat Danışmanı Adem Öksüzoğlu, Gençlik Dairesi Basın Sorumlusu Günay Toygar ile Kültür, Sanat, Bilim ve Spor Şöleni Organizasyon Komitesi üyeleri Ayça Ergin ve Hüseyin Ozanoğlu katıldı.

DÜZGÜN

Daire Müdürü Düzgün toplantıda yaptığı konuşmada, Şölenle gençlerin başarılarını toplumla paylaşmayı hedeflediklerini anlattı. Şölene sivil toplum örgütlerinin destek verdiğini anlatan Düzgün, politik ambargolara rağmen ülke gençliğinin pek çok başarıya imza attığına dikkat çekti.

Ülkenin dört bir yanındaki gençlerin etkinliğe katılabilmesi için ücretsiz otobüs seferleri düzenleneceğini dile getiren Düzgün, seyirci gençlerin etkinliğe aktif olarak katkı koyması için kendileriyle röportajlar yapılacağını da ekledi.

TOYGAR

Gençlik Dairesi Basın Sorumlusu Günay Toygar ise konuşmasında etkinliğe dair detayları anlattı.

Şölen kapsamında 27 Kasım Cuma günü 19.00'da Bedesten'de, üç semavi dine mensup rahipler, imamlar, rahibeler, öğretmenler, öğrenciler, emekliler ve serbest meslek mensuplarından oluşan Antakya Medeniyetler Korosu'nun konser vereceğini anlatan Toygar, Koro'nun 29 Kasım'da saat 19.00'da ise Gazimağusa Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı'nda konser vereceğini kaydetti.

Şölen kapsamında 28 Kasım Cumartesi günü 19.00'da Lefkoşa Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gençlerin değişik alanlardaki yeteneklerini sergileyeceğini dile getiren Toygar, tüm etkinliklerin halka açık ve ücretsiz olacağını belirtti.

ÖKSÜZOĞLU

Gençlik Dairesi Sanat Danışmanı Adem Öksüzoğlu ise yaptığı konuşmada, bu yılki şölenin dolu dolu geçeceğini anlattı.

Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşecek etkinlikte, salon girişinde, resim, fotoğraf, seramik çalışmalarının sergileneceğini anlatan Öksüzoğlu, salonda ise gençlerin, jimnastik, kısa metrajlı film, Latin dans, halk dansları, kangoo jumps, bale, müzik, bilim, resim, el işi ve fotoğrafçılık konularında yeteneklerini sergileyeceğini kaydetti.

Öksüzoğlu tüm gençleri ve halkı etkinliğe katılmaya davet etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.