KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Jon Snow, Game Of Thrones'un 6. Sezon afişinde...

Jon Snow, Game Of Thrones'un 6. Sezon afişinde...

Game Of Thrones (Taht Oyunları) dizisinin 5. sezonunun final bölümünde ölen Jon Snow'un, dizinin 6. sezon afişinde yer alması, hayranlarını sevindirdi.

Yayın Tarihi: 24/11/15 08:03
okuma süresi: 2 dak.
Jon Snow, Game Of Thrones'un 6. Sezon afişinde...
A- A A+
Afişte Snow'un sezon finalinde saldırıya uğradığı sırada kürk giymediği, afişte ise kürkü giyiyor olaması da dikkatli gözlerden kaçmadı.

Game Of Thrones'un 5. sezon finaline Jon Snow'un kılıç darbeleri alarak öldüğü sahne damgasını vurmuş, olay sosyal medyada bir numaralı gündem maddesi olmuştu. Dizinin hayranları 6. sezonda Jon Snow'un yaşayabilme ihtimali olduğunu öne sürmüş, Jon Snow karakterini canlandıran İngiliz oyuncu Kit Harington'ın, "Diziye dönmeyeceğim. Önümüzdeki sezon film projelerinde olacağım" açıklaması ise tartışmalara son vermişti. Ancak görünen o ki Harrington, yeni sezonda da Game of Thrones'ta yer alması o kadar da uzak bir olasılık değil.

Dizinin 5'inci sezon finali ile beraber Game of Thrones hayranlarının cevabını aradığı "Jon Snow öldü mü?" sorusu bir kez daha gündeme gelirken sosyal medyada her gün yeni bir teorinin ortaya atılıyor.

Görünen o ki merakla beklenen sorunun cevabı yeni sezonun beyaz ekrana geri döneceği Nisan 2016'ya kadar cevapsız kalacak.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.