KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Tekerlek İzleri, son üç temsilini yapıyor

Tekerlek İzleri, son üç temsilini yapıyor

Lefkoşa Belediye Tiyatrosu ve Ortopedik Özürlüler Derneği'nin işbirliğiyle sahnelenen "Tekerlek İzleri" oyunu, "3 Aralık Engellilerle Dayanışma Günü" nedeniyle 1 Aralık Salı, 10 Aralık Perşembe ve 11 Aralık Cuma akşamları saat 20.00 de Lefkoşa AKM'de seyircisiyle son üç temsil yapacak.

Yayın Tarihi: 25/11/15 12:00
okuma süresi: 1 dak.
Tekerlek İzleri, son üç temsilini yapıyor
A- A A+

Orkun Bozkurt ve Aysan Özcezarlı'nın yazdığı, Yaşar Ersoy'un yönettiği "Tekerlek İzleri" oyunu hayatın içinden bir yüzleşmeyi anlatıyor. Komik ve duygusal anların birlikte yaşandığı oyunda, engellilerin sorunları yansıtılırken, yaşamın önündeki engellerin kaldırılmasını talep edilir. Yaşamın içinde farkına bile varılmayan belki de varılan ama yok saymayı tercih ettiği birçok meseleyle izleyenleri yüzleştiren "Tekerlek İzleri" oyunu için yer ayırtmayı ertelemeyin.

Rezervasyon ve detaylı bilgi için iletişim; 22 78782

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.