KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Bu akşam Dipkarpaz'da yarın da ODTÜ'de konser ve halk dansları gösterileri yapılacak

Bu akşam Dipkarpaz’da yarın da ODTܒde konser ve halk dansları gösterileri yapılacak

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 32. Kuruluş Yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde Milli Günleri Kutlama Merkez Komitesi ile Kültür Dairesi'nin işbirliğinde konser ve halk dansları gösterileri yapılacak.

Yayın Tarihi: 27/11/15 10:12
okuma süresi: 1 dak.
Bu akşam Dipkarpaz’da yarın da ODTܒde konser ve halk dansları gösterileri yapılacak
A- A A+

Bayındırlık Çevre ve Kültür Bakanlığı'na bağlı Kültür Dairesi bünyesinde faaliyet gösteren Devlet Halk Dansları Topluluğu ve Devlet Türk Halk Müziği Topluluğu'nun gerçekleştireceği konser ve halk dansları gösterileri; 27 Kasım 2015 Cuma günü Dipkarpaz Recep Tayyip Erdoğan Ortaokulu Salonu'nda saat 20.00'de; 28 Kasım 2015 Cumartesi günü ise Güzelyurt ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü Kültür Kongre Merkezi Rauf Raif Denktaş Salonu'nda saat 19.00'da başlayacak.

Kültür Dairesi'nden yapılan yazılı açıklamada tüm halkın davet edildiği konser ve halk dansları gösterileri, halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.