KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın konseri yarın yapılacak...

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın konseri yarın yapılacak...

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın Kıbrıs Türk toplumu ile ilk buluşması 28 Kasım 2015, Cumartesi (yarın) saat 20.00'de YDÜ Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek konser ile gerçekleşiyor.

Yayın Tarihi: 27/11/15 12:13
okuma süresi: 1 dak.
Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın konseri yarın yapılacak...
A- A A+

Konser öncesi açıklamada bulunan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Koordinatörü Mustafa Kofalı, ilk buluşmanın gerçekleşeceği konser için orkestra olarak yoğun çalışmalar gerçekleştirdiklerini ve izleyicilerin keyif alacağı bir konser hazırladıklarını söyledi.

Kısa süre önce şeffaflık ve adillik ilkeleri çerçevesinde örnek oluşturan sınav yöntemi ile Senfoni Orkestrası üyelerinin sayısı 11'e çıkmıştı. Cumhurbaşkanı Akıncı da geçtiğimiz gün orkestranın çalışmalarını yerinde incelemiş ve konser programına ilişkin bilgi almıştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.