KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

6. Dr. Fazıl Küçük kompozisyon yarışması için başvurular başladı

6. Dr. Fazıl Küçük kompozisyon yarışması için başvurular başladı

Telsim'in Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde düzenlediği 6. Dr. Fazıl Küçük Ortaokul ve Liselerarası Kompozisyon Yarışması bu yıl da genç yazarlar arasında büyük heyecan uyandırıyor. Geleceğin yazarları bu yıl Kıbrıs Türk toplumunun lideri Dr. Fazıl Küçük'ün eğitim ve öğretimin hakkındaki görüşlerini dile getirdiği sözlerini yorumlayacak.

Yayın Tarihi: 28/11/15 14:54
okuma süresi: 2 dak.
6. Dr. Fazıl Küçük kompozisyon yarışması için başvurular başladı
A- A A+

Her yıl farklı bir konu ile düzenlenen yarışmanın bu yılki konuları Kıbrıs Türk toplumunun özgürlük ve varoluş mücadelesinin lideri Dr. Fazıl Küçük'ün şu sözlerinden seçildi; "Çocuklarımız ilim ve irfanla ne kadar donatılırsa, memleket o nisbette yararlanacak ve toplum benliğine sahip olacaktır", "Toplumumuzun genel kalkınmasına dayanak olacak ve diğer müesseselerin gelişmesi üzerinde en çok etken olacak teşkilat eğitim ve öğretim teşkilatıdır".

Tüm ortaokul ve lise öğrencilerinin katılımına açık olan yarışmaya başvuru okul yönetimi aracılığıyla yapılacak. Gençleri yazı yazmaya teşvik eden kompozisyon yarışması için son teslim tarihi 28 Aralık 2015.

GELECEĞİN YAZARLARI TELSİM TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLİYOR

Telsim'in Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğinde düzenlediği 6. Dr. Fazıl Küçük Ortaokul kompozisyon yarışmasında değerlendirme Milli Eğitim Bakanlığı'nın atadığı juri tarafından yapılacak.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da ödül töreni Dr. Fazıl Küçük'ün ölüm yıldönümü haftasında yapılacak. Yarışmada dereceye giren öğrencilere birbirinden değerli hediyelerin yanısıra, kazanan öğrencilerin öğretmenlerine de sertifika verilecek.

Yarışmanın birincisine Vodafone Prime Smart 6, ikincisine Vodafone Smart Tab II 7", üçüncüsüne Power Bank hediye edilecek

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.