KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

"Tanrı Müziği Bir Sessizlikte"nin Lefkoşa tanıtımı gerçekleştirildi

"Tanrı Müziği Bir Sessizlikte"nin Lefkoşa tanıtımı gerçekleştirildi

Khora Kitaplığı'nın 41. Yayını, "Tanrı Müziği Bir Sessizlikte"nin Lefkoşa tanıtımı, Fikret Demirağ Anma Haftası çerçevesinde, Khora Kitap Cafe'de gerçekleştirildi. Fikret Demirağ'ın olgunluk dönemi şiirlerinin yer aldığı kitabı yayına hazırlayan Tamer Öncül ve konuk Türkiye Yazarlar Sendikası Başkan Yardımcısı Aba Müslim Çelik'in sunuşlarının yer aldı.

Yayın Tarihi: 30/11/15 10:54
okuma süresi: 1 dak.
"Tanrı Müziği Bir Sessizlikte"nin Lefkoşa tanıtımı gerçekleştirildi
A- A A+

Etkinlikte Aba Müslim Çelik, Demirağ'ın anısına etkinlik sırasında doğaçlama ürettiği şiiri, teatral bir şekilde okudu. İngilizce-Türkçe iki dilde yayınlanan kitabın tanıtım etkinliğinde, şair Fatoş Avcısoyu Ruso, Lirik Şiir Grubu'ndan Serkan Soyalan ve Cemay Onalt Müezzinler Demirağ'dan şiirler okurken, şair Mehmet Kansu da Demirağ için yazdığı bir şiiri okudu. Demirağ'ın yakın dostlarının da katıldığı etkinlikte, Demirağ'ın Kıbrıs sevgisi, bu sevgiyi şiirine aktarış biçimi ve Kıbrıs'ta şiir geleneği de konuşuldu.

Khora Kitabevi, etkinliklerine 9 Aralık Çarşamba 19:00'da Mağusa Buğday Camii'nde, Bedia Balses'in "Sızıntı" isimli son şiir kitabının tanıtım ve imza günü ile devam edecek...

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.