KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

KIFSAD Omodos'ta

KIFSAD Omodos’ta

Kıbrıs Fotoğraf Sanatı Derneği (KIFSAD) üyeleri Güney Kıbrıs'ta yer alan ve otantik bir koy olan Omodos ve Vasa'ya bir fotoğraf gezisi gerçekleştirdi. Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen geziye birçok dernek üyesi ve ada genelinde yer alan bazı derneklerin üyeleri katıldı.

Yayın Tarihi: 26/01/16 10:41
okuma süresi: 1 dak.
KIFSAD Omodos’ta
A- A A+

Üyeler her iki yerleşim merkezinde hem bölge halkıyla sohbet etti, hem de fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. Ayrıca dernek üyeleri Güney Kıbrıs'ta birçok kişinin ziyaret ettiği Kelefos Köprüsünü'de ziyaret ederek, doğa manzaralarını fotoğrafladı.

Dernek başkanı Mehmet Türkelman yaptığı açıklamasında 2016 yılının ilk gezisini Güney Kıbrıs'a yaptıklarını belirtti. Türkelman açıklamasında, "Bu yıl gezi programlarımız yoğun olacaktır. Adanın hem kuzeyine hem de güneyine geziler düzenleme planımız var. Geziler bizim için çok önemli. Çünkü hem ikili ilişkilerimizi geliştiriyoruz, hem de üyelerimiz farklı mekanları fotoğraflıyor. Ayrıca derneğimizde Perşembe günleri atölye çalışması yaparak, üyelerimizi dernek gezilerimize hazırlıyoruz. Kapımız herkese açık. Fırsat verildikçe fotoğraf sanatını sevdirme ve tanıtma adına birçok proje imza atarız." ifadelerini kullandı.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.