KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

1. Metal-Ayrıştırma Etkinliği

1. Metal-Ayrıştırma Etkinliği

Yeşil Barış Hareketi'nin sosyal sorumluluk projesi "Teneke Çocuk"da Lefkoşa'da toplanan alüminyum tenekeler geçtiğimiz hafta 2. kez ayrıştırıldı. Bu bağlamda etkinliğimize katılan gönüllülerimize, etkinlik sponsorlarımız "ARUN", "E'ler Hindi" ve "KKTC Fenerbahçeliler Derneği"ne teşekkür ederiz.

Yayın Tarihi: 26/01/16 13:46
okuma süresi: 1 dak.
1. Metal-Ayrıştırma Etkinliği
A- A A+
30 Ocak Cumartesi sabah saat 08:00'da Mağusa Belediyesi'nin, Tuzla bölgesindeki tesislerinde Mağusa Bölgesi'nin 1. Metal-Ayrıştırma Etkinliği düzenlenecektir.

Teneke Çocuk ekibi, "Her Daim Dostlar" ve "Do-re-mi Sanat Akademisi" eşliğinde alüminyum, çelik ve diğer metallerin ayrıştırılması hedeflenen etkinlik çevreye duyarlı herkese açıktır.

Çocuklarımızın ve bizlerin sağlığı, ortak geleceğimiz, doğal yaşamın devamı ve dünyanın ekolojik dengesi için uğraş vermek hepimizin bir sorumluluğudur.

'Teneke Çocuk'u hep birlikte büyütürken, tedavi gören çocuklarımıza umut olmak için gel, ayrıştır, cihaza dönüşsün'
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.