KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Kuzey Kıbrıs Turkcell'liler "O Ses Türkiye" yarışmasında yarışmacıları oylarıyla destekleyebilecek

Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler “O Ses Türkiye” yarışmasında yarışmacıları oylarıyla destekleyebilecek

Ülkemizde de yoğun ilgiyle izlenen 'O Ses Türkiye' yarışmasında heyecan büyürken, Kıbrıslı Türk solistlerin başarılı performansı da dikkat çekiyor.

Yayın Tarihi: 27/01/16 17:16
okuma süresi: 2 dak.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler “O Ses Türkiye” yarışmasında yarışmacıları oylarıyla destekleyebilecek
A- A A+

TV 8'de yayınlanan ve beğeniyle izlenen yarışmaya, Kuzey Kıbrıs Turkcell'liler bu yıl da SMS (kısa mesaj) göndererek, beğendikleri isimlere destek olacak.
Kuzey Kıbrıs'tan yarışmaya katılan Çağdaş Aydaş, Eril Cambaz ve Türkan Kürşad'ın başarılı performansları ile öne çıktıkları "O Ses Türkiye"de finale doğru ilerlenirken, yarışmaya adamızdan da oy kullanılabilecek. Kıbrıslı yarışmacılardan Türkan Kürşad ise final oylamalarında yarışacak.

1890'a SMS ile oylama

Kuzey Kıbrıs Turkcell'den yapılan açıklamada, "O Ses Türkiye" izleyicilerinin, favori yarışmacılarına destek için 1890 kısa numarasına SMS gönderebileceği belirtildi.
"Oy vermek istediğiniz yarışmacının adını yazarak 1890 kısa numarasına SMS göndermek yeterli olacaktır" ifadesi kullanılan açıklamada, Kuzey Kıbrıs Turkcell faturalı veya faturasız tüm hatlardan destekledikleri yarışmacıya oy gönderimi yapılabileceği söylendi.

Oy yağıyor

Avrupa'nın pek çok ülkesinde "The Voice" adı ile yayınlanan ve 2011'den bugüne Türkiye televizyonlarında da ekranlara gelen 'O Ses Türkiye' yarışması, ünlü yapımcı Acun Ilıcalı yönetiminde Kuzey Kıbrıs'ta da yoğun ilgiyle izleniyor.
Kuzey Kıbrıs Turkcell'liler "O Ses Türkiye" yarışmasında destekledikleri yarışmacılara oy göndererek, heyecanlarına ortak olabilecek.
"O Ses Türkiye"ye özellikle de adamızdan sanatçıların performans sergilediği gecelerde oy yağıyor.

Oylama 31 Ocak, 1 ve 2 Şubat


"O Ses Türkiye" yarışmasına Kuzey Kıbrıs Turkcell'liler de Türkiye'deki izleyiciler ile aynı anda oy gönderebiliyor.
Yarışmada canlı yayın oylaması 31 Ocak, 1 Şubat ve 2 Şubat akşamları yapılacak.
Kuzey Kıbrıs Turkcell, her oy gönderimi için SMS ücretinin 11 SMS, yani 2.61 TL, 48.29 kontör olduğunu açıkladı.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.