KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

KADS "Yaşlandıkça" oyunuyla yola çıkıyor!

KADS "Yaşlandıkça" oyunuyla yola çıkıyor!

Gösterimlerde sıklıkla kullandıkları tesis olan Girne Belediyesi Kültür Merkezinin tadilatı devam ederken, Girne Amatör Drama Topluluğu (KADS) 2016 İlkbaharında sahneleyecekleri oyunları gezici sahneleme kararı aldı. Mart ayında sahnelenecek oyunun tüm geliri SOS Çocukköyü Derneği ve Girne Hayvan Barınağı (KAR)'na bağışlanacak.

Yayın Tarihi: 28/01/16 09:35
okuma süresi: 2 dak.
KADS "Yaşlandıkça" oyunuyla yola çıkıyor!
A- A A+

Son iki sezon Christmas Murder Mystery's oyunuyla başarılı bir dönem geçiren KADS için bu tür faaliyetler yeni değil. KADS yetkilileri oyunları gezici sahnelemek fikrinin de son iki sezon seyircilerden gelen olumlu tepkiler sayesinde oluştuğunu söylüyor.
KADS sözcüsü "Yakaladığımız ivmeyi korumak ve SOS ve KAR için fon toplamak için birşeyler yapmamız gerekiyordu" derken KADS üyelerinden Phil Lucock'un yazdığı komedi türündeki "Yaşlandıkça" oyunun da bu anlamda bir ilk olacağını belirtti.

Kendine yaraşır ismi ile "St Kads Yaşlılar Evi" nde geçen hikaye, dört yaşlı kahramanı ve uzun süre bir seri yanlış anlamayla boğuşan ve yarattıkları karmaşadan tamamen bihaber olan personeli konu alıyor

Komedi türündeki oyunun gösterimlerinin yapılacağı ve dört gece olarak planlanan etkinliklerin tümünün üç çeşit yemeğin verileceği "Yemek ve Eğlence" geceleri olacağı bildirildi.

Gösterimler hayır kurumlarına ve yerel gruplara verdikleri destekle bilinen iki mekanda gerçekleştirilecek. 18 Mart Cuma ve 19 Mart Cumartesi akşamları Mountain View Hotel'de 25 Mart Cuma ve 26 Mart Cumartesi akşamları ise Pia Bella Hotel'de yer alacak gösterimler 19.00'da başlayacak.

Üç çeşit yemeğin dahil olduğu davetiyeler Lapta'daki Le Chateau Lambousa'da düzenlenen Cumartesi Pazarı'ndan ya da Girne'deki Food Lodge'dan 60 TL'ye tedarik edilebilir.

Rezervasyon ve daha fazla bilgi için 0533 848 5313.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.