KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Ayrılık, Lefkoşa'dan sonra turneye çıkacak

Ayrılık, Lefkoşa'dan sonra turneye çıkacak

Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları "Ayrılık" adlı iki kişilik komedi oyunuyla tiyatro severlerle buluşmaya devam ediyor.

Yayın Tarihi: 10/02/16 10:26
okuma süresi: 1 dak.
Ayrılık, Lefkoşa'dan sonra turneye çıkacak
A- A A+

12 Şubat ve 26 Şubat Cuma akşamları Saat: 20:30 'da AKM'de sahnelenecek olan oyun, Lefkoşa'daki son gösterimini tamamlamış olacakken ada genelinde turneye çıkma hazırlıklarına başlayacak.

Ayrılık oyunu, Gazimağusa, Beyarmudu, Çatalköy ve Güzelyurt bölgelerinde Mart ayına kadar düzenlenecek turne programı ile tüm tiyatro severlere ulaşmayı hedefliyor.

Oyunun turne programı ve tarihleri için Kıbıs Türk Deevlet Tiyatrolarının "www.tiyatro.gov.ct.tr " isimli web sayfasından bilgi alınabilecek.

İki kişilik ve tek perde olan oyun ,evli ya da boşanmış, kadın ya da erkek hiç farketmesizin; modernleşmekte ve gelişmekte olan dünyamıza çaresizce ayak uydurmaya çalışan orta sınıf insanının parodisini gözler önüne seriyor.

Oyun için, 228 71 91 ve 228 01 91 numaralı telefonlardan rezervasyon yapılabiliyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.