KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Hasan Çakmak'ın kitabı İstanbul'da 4. baskıyı yaptı

Hasan Çakmak'ın kitabı İstanbul'da 4. baskıyı yaptı

Gazeteci-yazar Hasan Çakmak'ın "Gözlerimden kalbime süzülen DAMLACIKLAR" isimli kitabı İstanbul'da 4. bakısını yaptı.

Yayın Tarihi: 11/02/16 11:42
okuma süresi: 2 dak.
Hasan Çakmak'ın kitabı İstanbul'da 4. baskıyı yaptı
A- A A+

İstanbul Sıfırdan Yayınları arasında piyasaya çıkan kitap 150 sayfadan oluşuyor. Kitabın giriş kısmında 4. baskı için kitabın yazarı Hasan Çakmak kaleme alınmış önsöz ve Sıfırdan Yayınları Genel Yayın Yönetmeni Nazif Uslu tarafından yazılmış ikinci bir önsöz bulunuyor.

Gazeteci-yazar Hasan Çakmak'ın yurtiçinde ve yurtdışında yürüttüğü kültür sanat çalışmaları kapsamında İstanbul'daki okuyucu ile buluşan DAMLACIKLAR kitabı için Türkiye'nin çeşitli yerlerinde tanıtım ve imza günleri düzenlenecek.

İstanbul Sıfırdan Yayınları, kitabın ilk 3 baskısının Kıbrıs'ta, Kıbrıslı okuyucu için piyasaya sunulduğunu, 4. baskısının İstanbul'da yapılıp Türkiye'de pazartesi gününden itibaren satışa açıkladı.

DAMLACIKLAR kitabının yazarla yapılan sözleşmeye göre 2015 yılı sonunda okuyucu ile buluşması gerektiği üzerinde duran Sıfırdan Yayınları, Hasan Çakmak'ın kasım, aralık ve ocak aylarında Türkiye'de önemli ödüllere layık görülmesi nedeniyle birkaç ay gecikme ile okuyucuya ulaşacaklarını söyledi.

Gazeteci-yazar Hasan Çakmak, kasın ayında İzmir Ege Ödülleri'nde, aralık ayında İstanbul Anadolu Ödülleri'nde ve ocak ayında da Ankara Engelsiz Sanat Ödülleri'nde, jüri heyeti tarafından ödüle layık görülmüştü.

15 ŞUBATTA PİYASADA

Sıfırdan Yayınları Genel Yayın Yönetmeni Nazif Uslu "Gözlerimden kalbime süzülen DAMLACIKLAR" kitabının basım işlemlerinin tamamlandığını ve hedefledikleri piyasaya çıkış tarihinin 15 Şubat 2016 olduğunu ifade etti.

Kitap İstanbul'da seçkin kitap evlerinde 15 Şubattan itibaren okuyucu ile buluşmuş olacak.

Kitabın giriş bölümünde yıllar önce "Gözlerimden kalbime süzülen DAMLACIKLAR" kitabı için Neriman Cahit, Reşat Akar ve Mustafa Doğrusöz'ün yazmış olduğu yazılar bulunuyor…

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.