KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Harry Potter serisinin yeni kitabı temmuzda çıkıyor

Harry Potter serisinin yeni kitabı temmuzda çıkıyor

İngiliz yazar JK Rowling'in büyücü Harry Potter'in hayatını anlatan sekizinci kitabının 31 Temmuz'da Kanada, Birleşik Krallık ve ABD'de satışa gireceği belirtildi.

Yayın Tarihi: 11/02/16 15:48
okuma süresi: 1 dak.
Harry Potter serisinin yeni kitabı temmuzda çıkıyor
A- A A+

Telegraph'ın haberine göre, JK Rowling'in "Harry Potter ve Lanetli Çocuk" adını alan yeni kitabı, iki bölümden oluşuyor ve serinin önceki bölümlerden farklı olarak roman değil tiyatro oyunu özelliğini taşıyor.

Yeni kitabın, kahramanı Harry Potter'in doğum günü olan 31 Temmuz'da satışa çıkacağı belirtildi.

8 YIL ARADAN SONRA

JK Rowling'in 1997-2007 döneminde çıkan Harry Potter fantastik roman serisi, dünya genelinde 65 dile çevrildi ve 400 milyon kopyadan fazla satıldı. Romanlar beyaz perdeye de uyarlandı.

Yazar ayrıca hayranlarına, romanların yayınlanmış ve yayınlanmamış bölümlere dayanan Pottermore online projesini sundu. Böylece 8 yıl aradan sonra yeni Harry Potter kitabı çıkmış olacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.