KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Tam 12 yıl sonra yine aynı yerde

Tam 12 yıl sonra yine aynı yerde

Bundan tam 12 yıl önce, 2004 yılında yine aynı kırmızı halıda yürüyordu Sibel Kekilli.

Yayın Tarihi: 12/02/16 12:27
okuma süresi: 1 dak.
Tam 12 yıl sonra yine aynı yerde
A- A A+

O zamanlar adını kimsenin duymadığı bir oyuncu adayıydı. Bu halıya adımını attıktan tam 10 gün sonra adını tüm dünya duydu... Fatih Akın'ın Altın Ayı ödüllü Duvara Karşı filmiyle tanınan Sibel Kekilli, bu yıl 66'ncısı düzenlenen Berlin Film Festivali'nin açılış gecesinin ünlü konuklarından biri olarak kırmızı halıya çıktı.

İzlenme rekorları kıran Taht Oyunları dizisinde de üç yıl boyunca rol alan Kekilli, Berlinale'nin açılış filmi Hail Caesar'ın gösterimine katıldı. Kekilli,törenin en çok ilgi gören konuklarından biri olarak kırmızı halıda yürüdü.

Berlinale Palast tiyatrosunda düzenlenen açılışa Coen kardeşler, oyuncular George Clooney, Josh Brolin, Channing Tatum ve Tilda Swinton katıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.