KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Mektep Kültür Sanat Derneği, Alayköy'de perde dedi

Mektep Kültür Sanat Derneği, Alayköy'de perde dedi

Mektep Kültür Sanat Derneği (MEKSAD) Denyalı Ömer Şehir Tiyatrosu, "Ben Bilmem Veli Bilir' adlı tek perdelik komedi oyunu, Alayköy Kültür ve Sanat Derneği'nde (AKSD) sahneledi.

Yayın Tarihi: 21/03/16 07:57
okuma süresi: 1 dak.
Mektep Kültür Sanat Derneği, Alayköy'de perde dedi
A- A A+

AKSD'denyapılan açıklamaya göre, Melek Tunçerler ve Ömer Kadiroğlu'nun yönetmenliğini yaptığı ve ücretsiz gösterilen oyun, halk tarafından büyük ilgi gördü. MEKSAD VE AKSD işbirliği ile AKSD binasında sahnelenen oyun iki gece perde dedi. Ayda çok iyi para kazanmak ile Ay'da çok iyi para kazanmayı karıştıran iki delinin aya gitmek için gösterdikleri çaba ve uğraşın yanı sıra dünyada ve Kıbrıs'ta var olan olumsuzlukları düzeltme hayali içerisindeki Ali ve Veli karakterinin muhteşem macerasını anlatan, mesajlarla dolu oyun 7 den 70'e her tiyatro severe hitap ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.