KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

22 Nisan Dünya Günü'nde belgesel gösterimi düzenleniyor

22 Nisan Dünya Günü'nde belgesel gösterimi düzenleniyor

POST Araştırma Enstitüsü, tüm dünyada geleneksel olarak kutlanan 22 Nisan Dünya Günü çerçevesinde, Yann Arthus-Bertnand'in yönetmenliğinde çekilen ve tüm dünyada büyük yankı uyandıran "Home" adlı belgeselin gösteriminin ve sonrasında gerçekleştirilecek çevre ile ilgili tartışmaların yer alacağı etkinlik düzenliyor.

Yayın Tarihi: 19/04/16 14:10
okuma süresi: 2 dak.
22 Nisan Dünya Günü'nde belgesel gösterimi düzenleniyor
A- A A+

POST Araştırma Enstitüsü'nün Köşklüçiftlik'te bulunan ofisinde yer alan Barış Eğitimi Merkezi kütüphanesinde halka açık olarak düzenlenecek olan etkinlik, Cuma akşamı saat 20:00'de başlayacak.

Enstitüden yapılan açıklamaya göre, barış eğitimi, cinsiyet eşitliği ve çevre gibi konularda uzun zamandır faaliyet gösteren POST Araştırma Enstitüsü, her yıl 22 Nisan tarihinde yaklaşık 193 ülkede dünyanın yaşamını kutlamak ve karşı karşıya kaldığı çevresel tehditlere dikkat çekmek amacıyla düzenlenen Dünya Günü etkinliklerine paralel olarak "Home" adlı belgeselin gösterimini yaparak, katılımcılarla birlikte hem ülkede hem de dünyada yaşanan çevresel tehditleri tartışmaya açacak.

Yapımı 18 ayı aşan "Home" belgeseli, dünyanın güzelliklerini toplam 54 ülkenin havadan çekilmiş şekliyle ekrana getiriyor. Belgesel, günümüzde varolan biyolojik çeşitliliğin zaman içinde nasıl oluştuğunu ve insan kaynaklı çevre zararlarının ekolojik dengeyi nasıl tehdit ettiğini gözler önüne seriyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.