KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Teoman, "Rock'n EMU"da konser verdi

Teoman, "Rock'n EMU"da konser verdi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Öğrenci İşleri'nden Sorumlu Rektör Yardımcılığı'na bağlı Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Rock'n EMU" etkinliğinin bu yıl altıncısı gerçekleştirildi. Geçtiğimiz günlerde, DAÜ Stadyumu`nda, saat 19:00'da başlayan etkinlikte rock severler keyifli saatler geçirdiler.

Yayın Tarihi: 26/04/16 13:57
okuma süresi: 1 dak.
Teoman, "Rock'n EMU"da konser verdi
A- A A+

Her yıl büyük bir coşku ve katılım ile gerçekleştirilen etkinlikte, bu yıl sahneye önce DAÜ Müzik Kulübü ile Grup Rookfour+1 çıkarak performanslarını sergilediler. Gecenin finalinde ise uzun zamandır ülkemizde konser düzenlemeyen, Türkiye'nin tanınmış rock sanatçısı Teoman rock severlere konser verdi.

"Paramparça", "Sevdim Seni Bir Kere", "İstanbul'da Sonbahar", "Kupa Kızı ve Sinek Valesi", "Serseri", "N'apim Tabiatım Böyle" gibi eski ve yeni şarkılarından oluşan bir repertuarla yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan Teoman, rock sever öğrencilere ve bölge halkına muhteşem bir konser yaşattı. Konser sonunda DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam ve Öğrenci İşleri'nden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hıfsiye Pulhan tarafından Teoman'a gümüş tabak ve çiçek takdim edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.