KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Oda müziğinin ustalarından 2 konser

Oda müziğinin ustalarından 2 konser

Avrupa'nın ünlü oda müziği topluluğu Gerlis Ensemble 6 ve 7 Mayıs'ta Bellapais ve Bedesten'de iki resital veriyor.Bellapais Konserinde Ensemble'ye Kasimov eşlik edecek. Resitalden elde edilen gelirle aynı zamanda Mağusa Özel Eğitim Merkezi'ne katkı sağlanacak.

Yayın Tarihi: 28/04/16 16:03
okuma süresi: 2 dak.
Oda müziğinin ustalarından 2 konser
A- A A+

Corinne Sonderegger -Adler (Obua), Gisela Heitz (Çello), Hubert Heitz (Keman), Gregoire Babey (Viola) isimli sanatçıların yer aldığı Gerlis Ensemble Oda Müziği Topluluğu 2008 de İsviçre'nin Bassersdorf kentinde kuruldu. İsviçre ve Almanya'da pek çok başarılı konser veren topluluğa Bellapais'de Piyanist Rauf Kasimov eşlik edecek. Sanatçılar G.Druscchetzky, W.A Mozart, M. Ravel, G. Jacob, M. Arnold ve J. Chr. Bach'ın eserlerini seslendirecek.

Konser Gelirleri Özel Eğitim Merkezine

Klasik müzik tutkunlarının keyifle izleyeceği 2 resitalin ilki 6 Mayıs Cuma akşamı Bellapais Manastırında, ikincisi 7 Mayıs Cumartesi akşamı Lefkoşa Bedesten'de gerçekleşecek. Etkinliklerin her ikisi de saat 20.30 da başlayacak.

Verilen bilgiye göre; resital biletleri Bellapais bilet satış merkezi, Kybele Restaurant, Best Seller Kitabevi, Girne Kalesi bilet satış merkezi ve konser girişinde temin edilebilecek. Resitalden elde edilen gelirle aynı zamanda Mağusa Özel Eğitim Merkezi'ne katkı sağlanacak.

Lha

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.