KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

LAÜ "2. Belgesel Sinema Günleri" başlıyor

LAÜ "2. Belgesel Sinema Günleri" başlıyor

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) İletişim Bilimleri Fakültesi ve LAÜ TV tarafından "2. Belgesel Sinema Günleri" düzenlenecek. Etkinlik LAÜ Sinema Salonu'nda 5-6 Mayıs 2016 tarihlerinde gerçekleşecek.

Yayın Tarihi: 29/04/16 15:26
okuma süresi: 1 dak.
LAÜ "2. Belgesel Sinema Günleri" başlıyor
A- A A+
İki gün boyunca sürecek seminer ve atölye çalışması kapsamında, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi ve yönetmen Prof. Dr. Alev Parsa "Belgesel Sinema: Yeni Bir Yaşam Kurmak İçin Bilmedikleri Bir Ülkenin Sınırında Biriken İnsanlar, Gittikleri Ülkelerde Göçmenlerin Hayatları", Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi ve kurgu yönetmeni Gaye Yiğit Verep "Belgesel Sinemada Kurgu" ve yönetmen Tahsin İşbilen "Göç Olgusu Bağlamında, Belgesel Sinemada Gerçeğin Temsilinde Görüntünün Önemi" konuları üzerine sunum yapacaklar.

Dünyadan sıradışı belgesel sinema örneklerinin de yer alacağı etkinlik programında 6 Mayıs Cuma günü saat 16:00'da yönetmenler ile söyleşi gerçekleşecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.