KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Khora Kitap Cafe'de yeni heyecan: Çocuk bölümü açıldı!

Khora Kitap Cafe'de yeni heyecan: Çocuk bölümü açıldı!

Khora Kitap Cafe, çocuk bölümünü çocuklarla birlikte açtı. Altı yıl önce kitapseverlere merhaba diyen Khora, Khora Yayınları, Akdoğan satış noktası ve Mağusa şubesinin ardından, şimdi de Lefkoşa Khora'da çocuk bölümü açmanın sevinci ve gururunu yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan çocuk bölümünde, çocuklar kendilerine ait özel alanlarında kitap bakabilecek ve okuyup resim yapabilecekler.

Yayın Tarihi: 02/05/16 12:35
okuma süresi: 1 dak.
Khora Kitap Cafe'de yeni heyecan: Çocuk bölümü açıldı!
A- A A+

Kurdele çocuklarla birlikte çözüldü…

Khora'dan yapılan açıklamaya göre, Khora adına Pınar Piro'nun çocuk bölümünün açılış öyküsünü anlatmasının ardından, eski KTÖS başkanı ve eğitimci Güven Varoğlu açılış konuşması yaparak, kurdele düğümünü çocuklarla birlikte çözdü.

Çocukların kitapları incelemesinin ardından, Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Özlem Özkaram, çocuklarla birlikte tiyatral masal etkinliği gerçekleştirdi ve "Kar tanesinin serüvenini" anlattı.

Tiyatral masal etkinliğinin ardından çocuklar kitaplarla buluştu, boyama yaptı ve satranç oynadı. Açıklamada ayrıca, çocuk bölümünde her ay çocuklara özel farklı etkinlikler gerçekleştirileceği de belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.