KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Mesarya Tiyatro Şöleni'nden Sihirli Orman geçti

Mesarya Tiyatro Şöleni'nden Sihirli Orman geçti

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun "Sihirli Orman" isimli Karagöz oyunu, Mesarya Tiyatro Şöleni kapsamında sahnelendi.

Yayın Tarihi: 04/05/16 18:37
okuma süresi: 1 dak.
Mesarya Tiyatro Şöleni'nden Sihirli Orman geçti
A- A A+
Beyarmudu Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun "Sihirli Orman" isimli Karagöz oyunu Türkmenköy, Vadili, Akıncılar, Akdoğan ve Beyarmudu ilkokulu ile Polat Paşa Lisesi öğrencileri tarafından izlendi.

Oyunu çocuklarla birlikte izleyen Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip "Çocuklar bizim geleceğimizdir, geleceğimizi en iyi şekilde hazırlamak için de nitelikli çocuk oyunlarını şölenimizde sunmak görevimizdir" dedi.

Oyun sonrasında oyunun yazarı ve oynatıcısı Usta Tayfun Özeren çocuklara Karagöz oyunu ile ilgili kısa bir anlatı yaptı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.