KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

LBT'nun "Ev" Oyunu ve "Bozan" Oratoryosu 2. Mesarya Tiyatro Şöleni'ne katılıyor

LBT'nun "Ev" Oyunu ve "Bozan" Oratoryosu 2. Mesarya Tiyatro Şöleni’ne katılıyor

Lefkoşa Belediye Tiyatrosu'nun "Ev" oyunu ve "Bozan" oratoryosu Beyarmudu Belediyesi'nin düzenlediği 2. Mesarya Tiyatro Şöleni'ne katılıyor. Yaşar Ersoy'un yönettiği "Bozan" oratoryosunda, bozuk düzene karşı şiir, müzik ve tiyatro işbirliği yapar. Oratoryosu'nun, müziklerini Hüseyin Kırmızı ve Cahit Kutrafalı, orkestra şefliğini Oskay Hoca yaptı. Oratoryo, 11 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.30 da Güney Mesarya Sosyal Tesisleri'nde sunulacaktır.

Yayın Tarihi: 05/05/16 13:08
okuma süresi: 1 dak.
LBT'nun "Ev" Oyunu ve "Bozan" Oratoryosu 2. Mesarya Tiyatro Şöleni’ne katılıyor
A- A A+
Lefkoşa Belediye Tiyatrosu'nun "Ev" oyunu ve "Bozan" oratoryosu Beyarmudu Belediyesi'nin düzenlediği 2. Mesarya Tiyatro Şöleni'ne katılıyor. Yaşar Ersoy'un yönettiği "Bozan" oratoryosunda, bozuk düzene karşı şiir, müzik ve tiyatro işbirliği yapar. Oratoryosu'nun, müziklerini Hüseyin Kırmızı ve Cahit Kutrafalı, orkestra şefliğini Oskay Hoca yaptı. Oratoryo, 11 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.30 da Güney Mesarya Sosyal Tesisleri'nde sunulacaktır. Aliye Ummanel'in yazıp, yönettiği "Ev" oyunu, toplumumuz bugün ve yakın tarihinin hala hesaplaşmakta olduğu göç, savaş ve mülkiyet sorunu gibi temaları içeriyor. Beş kadın karakter etrafında, kadının bu kavramlarla ilişkisini ele alıyor. "Ev" oyunu, 16 Mayıs Pazartesi saat 20.30 da Güney Mesarya Sosyal Tesisleri'nde sahnelenecektir. Her ikisi de ücretli olup, biletleri Beyarmudu Belediyesi'nden ya da kapıdan temin edebilirsiniz.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.