KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Feridun Işıman sesi ve rengi ile Kuşadası Uluslararası Sanat Festivali'nde

Feridun Işıman sesi ve rengi ile Kuşadası Uluslararası Sanat Festivali'nde

Ülkemizi uluslararası sanat dünyasında başarıyla temsil eden Feridun Işıman, Kuşadası Belediyesi ve Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği (UASB) tarafından 16-22 Mayıs tarihleri arasında 25 ülke sanatçısının katılımıyla gerçekleştirilen Kuşadası Uluslararası Sanat Festivali'ne katılmak üzere adadan ayrıldı.

Yayın Tarihi: 18/05/16 14:01
okuma süresi: 2 dak.
Feridun Işıman sesi ve rengi ile Kuşadası Uluslararası Sanat Festivali'nde
A- A A+
Ülkemizi uluslararası sanat dünyasında başarıyla temsil eden Feridun Işıman, Kuşadası Belediyesi ve Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği (UASB) tarafından 16-22 Mayıs tarihleri arasında 25 ülke sanatçısının katılımıyla gerçekleştirilen Kuşadası Uluslararası Sanat Festivali'ne katılmak üzere adadan ayrıldı. Farklı dallardaki sanat gösterilerinin açık havada halka sunulacağı festivalde 21 Mayıs'a kadar atölye çalışmalarında resim yapacak olan Işıman, Kuşadası'nda sahne alıp konser de verecek.

IŞIMAN, ÜLKEMİZ ADINA ULUSLARARASI SANAT ÇALIŞTAYLARINA KATILIYOR

Sanat çalışmalarına ara vermeden devam eden Işıman, Kuşadası Festivali öncesinde Mısır ve Alanya'da gerçekleştirilen uluslararası sanat çalıştaylarında yer aldı. 4 - 14 Mart tarihleri arasında farklı ülkelerden 40 sanatçının katılımıyla Sonesta Cruise gemisi ile Nil nehri üzerinde gerçekleşen Mısır sanat çalıştayına ülkemiz adına katılan Işıman, "Nubialı Kız" portresini burada yaptığı eskizlerden faydalanarak gerçekleştirdi.

10-20 Nisan tarihleri arasında 1. Alanya Uluslararası Kültür ve Sanat Günleri kapsamında gerçekleştirilen ve farklı ülkelerden 41 sanatçının birlikte eser ürettiği Alanya uluslararası sanat çalıştayında ise Feridun Işıman, tuval üzerine akrilikle "Alanya Rüyası", "Kıyıda" ve "Dinliyorum" isimli üç eserini Alanya kentine ülkemiz sanatından yapıtlar olarak bıraktı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.