KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

"Halim Çileli'nin Fevkalade Serüvenleri" Lefkoşa Khora'da tanıtıldı

"Halim Çileli'nin Fevkalade Serüvenleri" Lefkoşa Khora'da tanıtıldı

Khora kitaplığının 47. ve öykü dizisinin üçüncü kitabı olan Zeki Erkut'un yazdığı "Halim Çileli'nin Fevkalade Serüvenleri" Lefkoşa Khora'da tanıtıldı.

Yayın Tarihi: 23/05/16 14:32
okuma süresi: 2 dak.
"Halim Çileli'nin Fevkalade Serüvenleri" Lefkoşa Khora'da tanıtıldı
A- A A+
Khora kitaplığının 47. ve öykü dizisinin üçüncü kitabı olan Zeki Erkut'un yazdığı "Halim Çileli'nin Fevkalade Serüvenleri" Lefkoşa Khora'da tanıtıldı. Sanat ve yayın hayatının yanı sıra, Erkut'un mesai arkadaşları ve sevenlerinin de katıldığı etkinlikte, Erkut kitapla ilgili deneyimlerini paylaşırken, okurlara yeni bir roman yazacağı müjdesini de verdi. Erkut ayrıca, "Halim Çileli'nin Fevkalede Serüvenleri" kitabından birkaç hikayeyi de tiyatro oyununa dönüştürdüğünü söyledi. Kitabı yayına hazırlayan Şifa Alçıcoğlu, tanıtım öncesi yaptığı açılış konuşmasında Khora'nın 6 yıldan beridir gönüllü ve kolektif işler yaptığından bahsederken, 47. Kitabın gurur ve mutluluğu yaşadıklarını belirtti. Yapılan keyifli sohbetin ardından imza etkinliği gerçekleştirildi.

İkinci etkinlik Mağusa'da…

Kitabın bir sonraki tanıtım ve imza etkinliği ise Khora Mağusa şubesinde, 31 Mayıs Salı saat 19.00'da yapılacak. "Halim Çileli'nin Fevkalade Serüvenleri- mizah hikâyeleri"ne Lefkoşa ve Mağusa Khora şubelerinden, Khora Akdoğan satış noktasından ve tüm seçkin kitapçılardan ulaşabilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.