KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Küçük Prens, Batı Ermenicesi ve Hemşince konuşacak

Küçük Prens, Batı Ermenicesi ve Hemşince konuşacak

"Küçük Prens" Türkiye'de ilk kez Ermenice ve Hemşince olarak yayımlanıyor. Aras Yayıncılık tarafından basılan, Luiz Bakar'ın Batı Ermenicesi, Mahir Özkan'ın Hemşince yaptığı çeviriler Haziran ayı başında kitapevlerinde olacak.

Yayın Tarihi: 23/05/16 14:56
okuma süresi: 1 dak.
Küçük Prens, Batı Ermenicesi ve Hemşince konuşacak
A- A A+
Kitap, bugüne kadar 250'den fazla dil ve lehçeye çevrilmiş durumda. Bu çevirilere Aras Yayıncılık'tan Batı Ermenicesi ve Hemşince de katılıyor. Böylece artık Sahra çölüne düşen bir pilotun Küçük Prens'le karşılaşması, Küçük Prens'in gezdiği gezegenler, onlar hakkındaki düşünceleri ve elbette tilki ve Küçük Prens'in bin bir emekle baktığı gülün hikayesi yeni çevirilerle okuyucusu ile buluşuyor.

Faşizmin dalga dalga yükseldiği 2. Dünya Savaşı atmosferinde yazılan ve ilk kez yayımlandığı 1943 yılından bu yana güncelliğini yitirmeden milyonlarca insanı etkileyen eserin Türkiye'deki bu iki özel çevirisi aynı anda kitabevlerinde yer alacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.