KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Hüsniye Özer'den ilk kitap: Nergis Kokuludur Sevgim

Hüsniye Özer'den ilk kitap: Nergis Kokuludur Sevgim

Birçok sosyal sorumluluk projesine destek veren ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği'nin de sekreterliğini yürütmekte olan Hüsniye Özer'in özel olan birçok insana yazdığı şiirlerden oluşan ilk şiir kitabı "Nergis Kokuludur Sevgim"in imza günü yarın yapılıyor.

Yayın Tarihi: 25/05/16 12:52
okuma süresi: 2 dak.
Hüsniye Özer'den ilk kitap: Nergis Kokuludur Sevgim
A- A A+

Hüsniye Özer, tüm gelirini Engelsiz Yaşam Evi Projesi'ne ve SOS Çocuk Köyü'ne bağışlayacağı ilk şiir kitabı Nergis Kokuludur Sevgim şiir kitabı için 15.00-19.00 saatleri arasında Gloria Jean's Coffees Lefkoşa'da imza günü etkinliği düzenliyor.

Şiirle ilgilenmeye çocuk yaşta başlayan ve son üç yılda yazdığı şiirleri "Nergis Kokuludur Sevgim" isimli ilk kitabında toplayan Hüsniye Özer, kitabı ile ilgili yaptığı açıklamada, sevgi ile yapılan işlerde hayır ve başarı olduğunu dile getirerek, "Sevgi, her kapıya uyan tek anahtardır" dedi.

Hüsniye Özer kitabında ayrıca ablasının oğlu, işadamı Galip Yüksel'in vefatından sonra yazdığı şiire de yer verdi.

GÜLİZ KANER'DEN TEŞEKKÜR

Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Güliz Kaner de, ilk şiir kitabını yayımlayan Hüsniye Özer'i okurları böylesi güzel bir kitapla buluşturduğu için tebrik ederken, büyük bir duyarlılık sergileyerek kitap satışından elde edilecek geliri Engelsiz Yaşam Evi Projesi ve SOS Çocuk Köyü'ne bağışlayacağı için teşekkür etti.

Özer'in ablasının oğlu, işadamı Galip Yüksel'in vefatından sonra yazdığı şiirle ilgili olarak da Kaner, "Genç yaşta kaybettiğimiz güzel insan, sevgili arkadaşım Galip Yüksel'i de bir kez daha sevgi ile anıyorum" dedi.

Hüsniye Özer'in, "Nergis Kokuludur Sevgim" isimli şiir kitabında, merhum Galip Yüksel ile ilgili 29 Ocak 2015 tarihinde yazdığı şu not da var: "Ablamın oğlu, canımız Galip Yüksel'i, çok erken yaşta, dün kaybettik. Bugün cenaze merasiminden sonra yazabildiklerimdir. 29.1.2015."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.