KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Monart Academy Resim ve Heykel Sergisi açılıyor

Monart Academy Resim ve Heykel Sergisi açılıyor

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) ve Monart Academy işbirliği ile düzenlenen Resim-Heykel Karma Sergisi yarın açılıyor.

Yayın Tarihi: 29/06/16 17:36
okuma süresi: 1 dak.
Monart Academy Resim ve Heykel Sergisi açılıyor
A- A A+
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) ve Monart Academy işbirliği ile düzenlenen Resim-Heykel Karma Sergisi açılış töreni yarın saat 15:00'te GAÜ'de gerçekleşecek.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüsü Elysium Park'ta gerçekleşecek olan Monart Academy 2016 Resim&Heykel Sergisi açılışını, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu'nun himayesinde, GAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Erdal, Kurucu Rektör ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar'ın yapacağı belirtildi.

Ayrıca, GAÜ Elysium Park'ta bulunan Monart Academy öğrencilerinin, bir yıl boyunca yarattıkları resim ve heykellerin yanı sıra, GAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Erdal'ın eşi, Ressam ve Heykeltraş Sevim Erdal'ın ilk kişisel heykel sergisinin de yer alacağı sergi açılışına tüm sanatseverlerin davetli olduğu belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.