KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Khora'da Oya Akın ile hikaye ve drama etkinliği yapıldı

Khora'da Oya Akın ile hikaye ve drama etkinliği yapıldı

Khora Kitap Cafe'de, çocuklar için Oscar Wilde'ın "Bencil Dev" isimli hikayesinin okunduğu drama etkinliği yapıldı.

Yayın Tarihi: 02/07/16 13:41
okuma süresi: 1 dak.
Khora'da Oya Akın ile hikaye ve drama etkinliği yapıldı
A- A A+

Geçtğimiz aylarda çocuklar için ayrı bir bölüm açan Khora Kitap Cafe'de Temmuz ayının çocuk etkinliği 2 Temmuz Cumartesi sabahı gerçekleştirildi.

Çeşitli tiyatro oyunlarında da rol almış olan, drama eğitmeni Oya Akın'ın konuk olduğu etkinlikte Akın, çocuklara Oscar Wilde'ın "Bencil Dev" isimli hikayesini tiyatral bir şekilde okudu. Ardından çocukların ve ailelerinin de katılımıyla hikaye ile ilgili drama çalışmaları yapıldı. Farklı yaş gruplarından çocukların katıldığı etkinlikte, minikler, kendileri için özel olarak tasarlanmış kitap raflarının ve ortamın tadını çıkardıar.

Sanatçı ve yazarların uğrak yeri olan, kahve eşliğinde sabah sohbetlerine de ev sahpliği yapan Khora Kitap Cafe, çocuklar için etkinlikler düzenlemeye ve küçükleri kitaplarla, sanatçı ve yazarlarla buluşturmaya devam edecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.