KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Yağlıboya resimler görücüye çıkıyor

Yağlıboya resimler görücüye çıkıyor

Girne Belediyesi Sanat Atölyesi'nin Yetişkin Desen ve Yağlıboya Sergisi yarın sanatseverlerin ziyaretine açılacak.

Yayın Tarihi: 13/07/16 14:53
okuma süresi: 1 dak.
Yağlıboya resimler görücüye çıkıyor
A- A A+
Girne Belediyesi Sanat Atölyesi'nin karakalem ve yağlıboya kurslarına katılan öğrencilerin yaptığı eserlerin sergileneceği "Yetişkin Desen ve Yağlıboya Sergisi" yarın (14 Temmuz 2016) saat 11.00'de Girne Milli Arşiv Sergi Salonu'nda sanatseverlerin ziyaretine açılacak. Sergi, 14-19 Temmuz tarihleri arasında 09.00-15.00 saatleri içerisinde ziyaret edilebilecek.

GÜNGÖRDÜ: KÜLTÜR VE SANATA ÖNEM VERİYORUZ

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, belediyenin imkanları dahilinde büyük önem verdikleri kültür ve sanat etkinliklerine katkı koymaya çalıştıklarını belirterek, toplumun gelişmesi için kültürel ve sanatsal etkinliklerin artması gerektiğine dikkat çekti. Nidai Güngördü, yıl boyunca çalışarak ortaya eserler çıkaran öğrencileri tebrik ederek, yapılan eserleri görmeleri için sanatseverleri Yetişkin Desen ve Yağlıboya Sergisine davet etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.