KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

LAÜ'de "Eğitimde Bilgi Grafikleri" konulu çalışmalar sergilendi

LAÜ'de "Eğitimde Bilgi Grafikleri" konulu çalışmalar sergilendi

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Dr. Fazıl Küçük Eğitim Fakültesi öğrencilerinin, "Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarım" dersi kapsamında hazırladıklarıçalışmalar,"Eğitimde Bilgi Grafikleri" konulu sergide ziyaret edildi.

Yayın Tarihi: 17/07/16 14:54
okuma süresi: 1 dak.
LAÜ'de "Eğitimde Bilgi Grafikleri" konulu çalışmalar sergilendi
A- A A+

Gökmenoğlu: Teori ve pratik iç içe gerçekleşiyor

Sergiyle ilgili bilgi veren öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Tuba Gökmenoğlu, günümüz öğrenme anlayışı içerisinde yeni bir trend olarak ortaya çıkan bilgi grafiklerinin, en önemli özelliğinin bir konu hakkında bilgi veren metinlere alternatif olarak ortaya çıkması ve yazı içermeden okul öncesi dönemindeki öğrencilere merak edebilecekleri konular hakkında bilgi sağlaması olduğunu söyledi.

Bu çalışma ile öğretmen adaylarına uygulama yapma olanağı sunulduğunu vurgulayan Gökmenoğlu, "teori ve pratiğin iç içe gerçekleştiği pek çok dersimizde olduğu gibi "Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarım" dersinde de öğretmen adaylarımızın gerçek öğretim ortamında deneyim yoluyla öğrenmeleri sağlanmıştır" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.