KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 3 dak.

Hasan Çakmak'a Fethiye'de büyük ilgi

Hasan Çakmak'a Fethiye'de büyük ilgi

Fethiye Belediyesi'nin davetlisi olarak gittiği Fethiye'de Gazeteci-yazar Hasan Çakmak yazmış olduğu kitapları imzaladı.

Yayın Tarihi: 25/07/16 13:50
okuma süresi: 3 dak.
Hasan Çakmak'a Fethiye'de büyük ilgi
A- A A+
Fethiye Belediyesi'nin davetlisi olarak gittiği Fethiye'de Gazeteci-yazar Hasan Çakmak yazmış olduğu kitapları imzaladı.

Gazeteci-yazar Hasan Çakmak Gözlerimden Kalbime Süzülen Damlacıklar isimli kitabının 6. baskıyı yapmasının ardından Türkiye'nin çeşitli yerlerinde imza günleri ve tanıtımlar yapmaya devam ediyor.

Sahil Kitap Yayınları'nda okuyucu ile buluşan Damlacıklar kitabının 6. baskısı Ankara'dan sonra Fethiye'de de okuyucuya tanıtıldı.

Fethiye Marina'da bulunan "Sahaf Kitap"ta gerçekleştirilen imza gününe halkın ilgisi oldukça yüksek oldu. Kitapseverlerle bir süre sohbet eden Hasan Çakmak, sohbetin ardından okuyucularının kitaplarını imzaladı.

Fethiye'de deniz kenarında bulunan "Sahaf Kitap"taki imza gününe Türkiyeli okuyucular yanında yabancı turistler de ilgi gösterdi.

BELEDİYE BAŞKANINA KİTAP TAKDİMİ

Gazeteci-yazar Hasan Çakmak imza gününün yanı sıra Fethiye'de birçok kültür sanat etkinliğine de katılarak konuşmalar yaptı.

Çakmak, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı tarafından makamında kabul edilerek yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi, bilgi aldı.

Gazeteci-yazar Hasan Çakmak Gözlerimden Kalbime Süzülen Damlacıklar isimli kitabının 6. baskısını Belediye Başkanı Behçet Saatcı'ya takdim etti.

Kitap takdimi sırasında kısa bir konuşma yapan Başkan Saatcı, Hasan Çakmak'ı Fethiye'de görmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

TELEVİZYON VE GAZETE SÖYLEŞİLERİ

Gazeteci -yazar Hasan Çakmak Fethiye'de düzenlediği imza günü sonrasında yerel basının büyük ilgisiyle karşılaştı.

Fetfiye'de yayınlanan en yüksek tirajlı günlük gazete olan "Gerçek Gazetesi" Hasan Çakmak'la söyleşi yaparak geniş bir şekilde yayınladı.

Ardından "Kanal F" televizyonuna konuk olan Hasan Çakmak, Kıbrıs'ı, Kıbrıs Kültürü'nü ve yazmış olduğu kitapları anlattı.

Gülfem Yeğiner'in hazırlayıp sunduğu "Dün, bugün, yarın" programında konuşan Hasan Çakmak, kitabının 6. baskıyı yapmış olmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Çakmak programda Fethiye'ye gitmesi için kendisine destek verenlere ve kendisine Fethiye'de bu imkanı sağlayanlara teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.