KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Mağusa Festivali'ne Volkan Konak konseriyle muhteşem final

Mağusa Festivali'ne Volkan Konak konseriyle muhteşem final

Gazimağusa Belediyesi tarafından bu yıl 20.'si düzenlenen Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat ve Turizm Festivali'nin finali dün akşam Türkiye'nin sevilen sesi Volkan Konak konseriyle muhteşem bir şekilde yapıldı.

Yayın Tarihi: 02/08/16 15:43
okuma süresi: 2 dak.
Mağusa Festivali'ne Volkan Konak konseriyle muhteşem final
A- A A+
Gazimağusa Belediyesi tarafından bu yıl 20.'si düzenlenen Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat ve Turizm Festivali'nin finali dün akşam Türkiye'nin sevilen sesi Volkan Konak konseriyle muhteşem bir şekilde yapıldı. Salamis Antik Tiyatro'ya sığmayan büyük bir katılımın olduğu final gecesinde sesiyle izleyenleri adeta büyüleyen Volkan Konak en sevilen şarkılarını festival seyircisinin dev korosu eşliğinde söyledi.

Kıbrıslılar'ın yaşam tarzları ve uygarlıklarıyla örnek bir toplum olduğunu ve burada bulunmaktan dolayı memnuniyetini belirten Volkan Konak ırk, dil, din gözetmeksiniz en önemli değerin insan olmak olduğunu vurguladı. Salamis Antik Tiyatro'nun olağanüstü atmosferinde şarkılarıyla izleyenlere duygusal anlar yaşatan Volkan Konak yaptığı esprilerle de hem büyük sempati topladı hem de güldürdü.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter festivalin kapanış konuşmasında, 20. Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat ve Turizm Festivali'ni başarılı bir şekilde gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "buradaki başarı sizin başarınızdır" diyerek halka teşekkür etti ve özellikle halkın coşkusunun kendilerini daha çok çalışmaya motive ettiğini ifade etti. Arter, ertelenen konserin final olarak yapıldığını, Türkiye'de olan her olaydan etkilendiklerini ifade ederek, "biz Türkiye ile biriz, bir bütünüz "dedi.

Arter, Festivalin yapılmasında destek olan, Turizm ve Çevre Bakanlığı, Kktcell, Şevketoğlu Domestik, Limasol Türk Kooperatif Bankası, Kıbrıs Türk Petrolleri, Noyanlar Conctructin, Uçanok İnşaat, Ekor İşletmeleri, Palm Beach, ve Arsal Gıda'ya teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.