KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 3 dak.

GAÜ dans bölümü yetenek sınavı 7 Eylül'de gerçekleşecek

GAÜ dans bölümü yetenek sınavı 7 Eylül'de gerçekleşecek

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Sahne Sanatları Yüksekokulu bünyesinde eğitim veren Dans Bölümü, 7 Eylül Çarşamba günü GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüsünde gerçekleşecek olan 2. Seçmeler için son başvuru tarihini 1 Eylül olarak açıkladı.

Yayın Tarihi: 21/08/16 16:52
okuma süresi: 3 dak.
GAÜ dans bölümü yetenek sınavı 7 Eylül'de gerçekleşecek
A- A A+

Konuyla ilgili GAÜ'den yapılan açıklamada, GAÜ Dans Bölümü'ne girmek isteyen adayların internet üzerinden başvuru formunu doldurduktan sonra, belirtilen tarih ve yerlerdeki seçmelere katılabilecekleri kaydedildi.

Adayların bölüme, potansiyelleri ve programa uygunlukları doğrultusunda kabul edilecekleri bildirilen açıklamada, yetenek sınavlarının adayların düşünsel, artistik, teknik kapasitelerini ve dans alanında kariyer sahibi olabilme potansiyellerinin değerlendirmek üzere kurgulandığı ifade edildi.
Yetenek sınavlarının, bale teknik, çağdaş dans tekniği, yaratıcı çalışma ve doğaçlama aşamalarından oluştuğu bildirilen açıklamada, yetenek sınavı için belirlenen kurallar şöyle sıralandı:

"Seçmelere katılmaya hak kazanmak için internet sitemizdeki başvuru formunu eksiksiz doldurup yine internet üzerinden göndermeniz; Yaptığınız başvuruyla ilgili cevap, başvuru sırasında belirtmiş olduğunuz elektronik posta adresinize gönderildikten sonra, girmek istediğiniz yetenek sınavının tarihini ve yerini internet üzerinden bildirip yer ayırtmanız: Yetenek sınavlarına katılamayacak durumdaysanız, seçmelere video yoluyla da başvurabilirsiniz. Bunun için ilk önce internet üzerinden başvuru formunu eksiksiz olarak doldurmanız ve göndermeniz gerekmektedir. Video yolu ile seçmelere katılmanız onaylandıktan sonra Vimeo ya da Youtube kanalına videonuzu size gönderilen talimatlar doğrultusunda yükleyip linkini performingarts@gau.edu.tr elektronik posta adresine başvuru kapanış tarihine kadar göndermeniz gerekmektedir."

Açıklamada, aday öğrencilerin mecbur kalmadıkları sürece video yoluyla seçmelere katılmalarını ilkesel olarak benimsemedikleri de vurgulandı.

Yetenek Sınavı günü, kayıt işlemlerini tamamlamak ve sınava hazırlanmak için tüm adayların sınav yerine sınav saatinden en az 1 saat önce gelmeleri; özgeçmiş ve nüfus cüzdanı/kimlik fotokopilerini yanlarında bulundurmaları; rahat ve bedene oturan giysiler giymeleri de istendi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.