KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 3 dak.

14. Kıbrıs Tiyatro Festivali Telsim'in iletişim sponsorluğunda devam ediyor

14. Kıbrıs Tiyatro Festivali Telsim'in iletişim sponsorluğunda devam ediyor

Lefkoşa Türk Belediyesi'nin (LTB) bu yıl 14'ncüsünü düzenlediği Kıbrıs Tiyatro Festivali, Telsim'in iletişim sponsorluğunda Dostlar Tiyatrosu kurucusu usta sanatçı Genco Erkal'ın YDÜ AKKM'de saat 21.00'de sahnelediği "Bir Delinin Hatıra Defteri" oyunu ile başladı

Yayın Tarihi: 12/09/16 15:44
okuma süresi: 3 dak.
14. Kıbrıs Tiyatro Festivali Telsim'in iletişim sponsorluğunda devam ediyor
A- A A+
Lefkoşa Türk Belediyesi'nin (LTB) bu yıl 14'ncüsünü düzenlediği Kıbrıs Tiyatro Festivali, Telsim'in iletişim sponsorluğunda Dostlar Tiyatrosu kurucusu usta sanatçı Genco Erkal'ın YDÜ AKKM'de saat 21.00'de sahnelediği "Bir Delinin Hatıra Defteri" oyunu ile başladı.

6 Ekim'e kadar toplamda 10 oyunun sahne alacağı festivalde tiyatroseverler, tiyatroya doyacak.

TELSİM SANATIN VE SANATÇININ YANINDA

Sanata ve sanatçıya verdiği desteği daima sürdüren Telsim, 14. Kıbrıs Tiyatro Festivali'ne iletişim desteği vermeye devam ediyor.

14. Kıbrıs Tiyatro Festivali açılışında, iletişim sponsorluğundan dolayı Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar'a plaket takdim edildi.

KARANLIĞA RAĞMEN KARANLIKTA GÖRMEK İÇİN

6 Eylül-6 Ekim tarihleri arasında sanatseverle buluşan 14.Kıbrıs Tiyatro Festivali, bu yıl "Karanlığa rağmen karanlıkta görmek için" sloganıyla gerçekleştiriliyor. Sanatseverlerin heyecanla beklediği festival tiyatro severler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Sahnelenecek oyunların biletlerini tükenmeden, Lefkoşa Avenue gişelerinden ve biletinial.com adresinden temin etmek mümkün.

TANPINAR: NE KADAR ÇOK TİYATRO O KADAR ÇOK DEMOKRASİ; NE KADAR ÇOK SAHNE, O KADAR ÇOK ÖZGÜRLÜK

Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, "Ne kadar çok tiyatro, o kadar çok demokrasi; Ne kadar çok sahne, o kadar çok özgürlük" dedi ve Telsim olarak sanatın ve sanatçının her zaman yanında olacaklarını vurguladı.

14. KIBRIS TİYATRO FESTİVALİ'NDE SHANE ALACAK OYUNLAR

14. Kıbrıs Tiyatro Festivali'nde; 19 Eylül'de Tiyatro Aşk "Kanatsız Güvercinler", 20 Eylül'de Siyah Beyaz ve Renkli Tiyatrosu'ndan "Tesir", 22 Eylül'de Bursa Nilüfer Belediyesi "Tersine Dünya", 24 Eylül'de Lefkoşa Belediye Tiyatrosu çocuk oyunu "Soytarılar Okulu", 26 Eylül'de Lefkoşa Belediye Tiyatrosu "Ev", 27 Eylül'de Entropi Sahne "Yastık Adam", 29 Eylül'de Semaver Kumpanya "İçerdekiler", 4 Ekim'de Hayal Perdesi "Üç Kız Kardeş" ve 6 Ekim'de Talimhane Tiyatrosu "Göl Kıyısı" oyunlarıyla devam edecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.