KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

14. Kıbrıs Tiyatro Festivali devam ediyor

14.  Kıbrıs Tiyatro Festivali devam ediyor

Akgünler Turizm ana sponsorluğunda Lefkoşa Türk Belediyesi'nin sunduğu 14. Kıbrıs Tiyatro Festivali devam ediyor.

Yayın Tarihi: 16/09/16 13:18
okuma süresi: 2 dak.
14.  Kıbrıs Tiyatro Festivali devam ediyor
A- A A+

Akgünler Turizm ana sponsorluğunda Lefkoşa Türk Belediyesi'nin sunduğu 14. Kıbrıs Tiyatro Festivali devam ediyor. Tiyatroseverlerin heyecanla ve ilgiyle takip ettiği bir etkinliğe dönüşen tiyatro festivali, 19 Eylül Pazartesi Tiyatro Aşhk'ın "Kanatsız Güvercinler" oyunuyla devam edecek.

"Karanlığa rağmen tiyatro, karanlıkta görmek için tiyatro!" diyen 14.Kıbrıs Tiyatro Festivali ana sponsoru Akgünler Turizm'in yanı sıra, Cyprus Xp, KT. Petrolleri, Avenue, YDÜ AKKM, Bel-Koop, Telsim, Cookies, Reisler Lojistik ve Kryolan da festivalin gerçekleşmesinde sponsorluk yaptı.

14'üncü Kıbrıs Tiyatro Festivali'nin bu haftaki programı şöyle: 19 Eylül Pazartesi Tiyatro Aşhk'ın "Kanatsız Güvercinler" oyunu, 20 Eylül Salı Siyah Beyaz ve Renkli Tiyatrosu'nun "Tesir" oyunu, 22 Eylül Perşembe Bursa Nilüfer Belediyesi Tiyatrosu'nun "Tersine Dünya" oyunu ve 24 Eylül Cumartesi Lefkoşa Belediye Tiyatrosu'nun "Soytarılar Okulu" çocuk oyunu sahnelenecek.
"Soytarılar Okulu" çocuk oyunu hariç, tüm oyunlar Ydü Akkm'de saat 21.00 de, "Soytarılar Okulu" ise Ydü Akkm de saat 14.00 de sahnelenecektir. Oyunların bilet satışları Dereboyu Avenue'dan devam etmektedir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.