KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

KIFSAD sezonu açtı

KIFSAD sezonu açtı

Kıbrıs Fotoğraf Sanatı Derneği (KIFSAD) yeni sezona bugün yaptığı dernek gezisiyle merhaba dedi.

Yayın Tarihi: 18/09/16 17:06
okuma süresi: 1 dak.
KIFSAD sezonu açtı
A- A A+

Dilekkaya ve Mora köyüne düzenlenen geziye çok sayıda dernek üyesi katılım gösterdi ve birlikte olmanın keyfini çıkardılar.

Yeni sezonun ilk gezisinde köy muhtarlarınında yardımıyla köyü gezdi ve tanıdı. Üyeler gerçekleşen gezide köylerde kendilerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını dile getirdi.

KIFSAD Başkanı Mehmet Türkelman yaptığı açıklamasında "Yeni sezonu hayırlısı ile açtık. 2016-2017 yılında birçok projemiz var. Yine bu yıl birçok fotoğraf ustasını derneğimizde ağırlayıp, üyelerimize ve fotoğraf severlere katkı koymayı planlıyoruz. Ayrıca diğer derneklerle ortak proje yapmayı planlıyoruz. Bununla birlikte gezilerimiz de yıl içerisinde devam edecektir. Artık geleneksel hale getirdiğimiz sergimizi bu yıl 25 Ekim tarihinde açacağız" ifadelerini kullandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.