KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

"Studio 21" Yetenek Sizsiniz Türkiye finalinde

"Studio 21" Yetenek Sizsiniz Türkiye finalinde

Dans eğitmeni Derviş Zeybek yönetimdeki Studio 21 dans ekibi "Yetenek Sizsiniz Türkiye" TV yarışmasında finale kaldı. Seda Bakan'dan gelen "altın buton"la grup finale yükseldi.

Yayın Tarihi: 21/09/16 12:19
okuma süresi: 2 dak.
"Studio 21" Yetenek Sizsiniz Türkiye finalinde
A- A A+
Dans eğitmeni Derviş Zeybek yönetimdeki Studio 21 dans ekibi "Yetenek Sizsiniz Türkiye" TV yarışmasında finale kaldı. TV 8 ekranında yayınlanan "Yetenek Sizsiniz Türkiye ikinci" tur performansları büyük beğeni topladı.

En iyi performansların yarıştığı gecede Studio 21 seyirciden % 74 oy aldı. Bu oy finale gitmeleri için yeterli olmasa da son anda Seda Bakan'dan gelen " altın buton"la grup finale yükseldi. Bakan'ın "size güveniyorum" sözleri grubu oldukça duygulandırdı.

"STUDIO 21'İN FİNALDE SÜRPRİZLERİ OLACAK"

Cuma akşam canlı yayınlanacak olan yarı finalde Pazartesi günü canlı yayınlanacak olan ikili finale kalmak için mücadele edecek olan Studio 21 ekibinin farklı sürprizleri olacağını söyleyen Derviş Zeybek, İngiltere'de büyük üne sahip olan 9 yaşındaki "Kav man B-boy" takma adlı dansçının da ekibe dahil olacağını ifade etti. "Kav man B-boy"un kendi yaş grubunda İngiltere'nin en iyi 3 dansçısından biri olduğunu belirten Zeybek, 9 yaşındaki dansçının aynı zamanda dünya çapında dans ederek insanlara yardım toplayan bir organizasyonunda temsilcisi olduğunu belirtti

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.