KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

14. Kıbrıs Tiyatro Festivali kapsamında 'Soytarılar Okulu' oyunu sahnelendi

14. Kıbrıs Tiyatro Festivali kapsamında 'Soytarılar Okulu' oyunu sahnelendi

14. Kıbrıs Tiyatro Festivali, birbirinden seçkin oyunların sunumu ile devam ediyor. Festival kapsamında 24 Eylül Cumartesi günü, çocuklara özel bir oyun sergilendi.

Yayın Tarihi: 25/09/16 09:51
okuma süresi: 2 dak.
14. Kıbrıs Tiyatro Festivali kapsamında 'Soytarılar Okulu' oyunu sahnelendi
A- A A+

Lefkoşa Belediye Tiyatrosu tarafından 14.Kıbrıs Tiyatro Festivali tarafından sergilenen Soytarılar Okulu, yüzlerce çocuğu kahkahaya boğdu

Çocuklar bu okula bayıldı

LTB'den verilen bilgiye göre, 14.Kıbrıs Tiyatro Festivali, birbirinden seçkin oyunların sunumu ile devam ediyor. Festival kapsamında 24 Eylül Cumartesi günü, çocuklara özel bir oyun sergilendi. Lefkoşa Belediye Tiyatrosu (LBT) tarafından oynanan "Soytarılar Okulu" YDÜ AKKM'deki salonu tıklım tıklım dolduran çocukları kahkahalara boğarken, ailelerini de keyiflendirdi.

Tiyatro sevgisi aşıladı

"Soytarılar Okulu", öğretmen Dr. Sinir ile öğrencileri Gülücük, Çimdik, Kuşkonmaz ve Kartopu'nun güldüren ders saatlerini anlatırken, oyuncuların başarılı performansı alkış aldı.

Friedrich Karl Waechter'in yazdığı, Yücel Erten tarafından Türkçeye çevrilen ve yönetmenliğini Hatice Tezcan'ın üstlendiği oyun, geleceğin bireylerine tiyatro tutkusu aşılama adına da önemli anlam taşıdı.

Sırada "Ev" oyunu var

Akgünler ana sponsorluğunda düzenlenen 14.Kıbrıs Tiyatro Festivali'nde platin sponsorlar Cyprus XP Travel K.T Petrolleri, Avenue Cinemax, gümüş sponsor Lefkoşa Belediye Çalışanları Tasarruf Kooperatifi olurken Reisler Lojistik ve Cookies Bake Shop katkı koyan firmalar oldu. Festivalin iletişim sponsorluğunu ise Telsim şirketi yapıyor.

Festivalde sırada 26 Eylül Pazartesi gecesi LBT'nin sahneleyeceği Ev oyunu var.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.