KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

GAÜ Akademisyeni Cıngıllıoğlu'ndan, uluslararası bir kitap daha

GAÜ Akademisyeni Cıngıllıoğlu'ndan, uluslararası bir kitap daha

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) İşletme Fakültesi Bankacılık ve Finans Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. İlker Cıngıllıoğlu'nun, "Management Essentials" (Yönetim Esasları) adlı son kitabı yayımlandı.

Yayın Tarihi: 25/09/16 16:45
okuma süresi: 2 dak.
GAÜ Akademisyeni Cıngıllıoğlu'ndan, uluslararası bir kitap daha
A- A A+

Cıngıllıoğlu'nun bugüne kadar yazmış olduğu beş kitap gibi, Yönetim Esasları kıtabı da, GAÜ İşletme Fakültesi öğrencileri tarafından ders kitabı olarak okunacak. Kitap, KKTC haricinde Amazon.com, Barnes & Noble, Booksamillion, Alibris, ve Booktopia gibi dünyanın önde gelen kitapçıları tarafından 50'yi aşkın ülkeden okuyucularla buluşturulacak.

GAÜ Bankacılık ve Finans Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. İlker Cıngıllıoğlu'nun "Yönetim Esasları" kitapı ile ilgili, dünyaca ünlü alışveriş sitesinde yer alan açıklama ise şu şekildedir;

"Yrd. Doç. Dr. İlker Cıngıllıoğlu tarafından kaleme alınan "Yönetim Esasları" kitabı içeriğinde, yönetim ve organizasyon, pazar ekonomisi, pazarlama, muhasebe, finans, operasyon yönetimi, proje yönetimi, tedarik zinciri yönetimi, liderlik, değişim yönetimi, örgüt kültürü ve inovasyonun en önemli ve yaygın olarak kullanılan kavramlardan bazıları yer almaktadır. Kitapta, yönetim, Yönetim Fonksiyonları, Arz Talep Analizi, BCG Matrisi, Hukuk Ve Talep, 4Ps Pazarlama ile Henry Fayol ilkeleri gibi, en popüler yönetim bilgilerin yanı sıra, Akıllı Hedefler, Yatırım, Üretim, Ürün Yaşam Döngüsü, Kaizen, Ekonomik Sipariş Miktarı, Kritik Yol Analizi, PERT, Gantt Çizelgeleri, bilançolar, Gelir Tabloları, Karar Grafikleri, Büyüme ve Bileşik Faiz Yöntemleri ve daha birçok ekonomi ve finans alanında pratik bilgiler yeralmaktadır. Bu kitapta yazar ayrıca, İşçi Yönetimleri alanında yeni ve özgün yöntemleri ele almaktadır. "Yönetim Esasları" kitabı ile, daha iyi bir yönetici olmak için gerekenlere daha kolay bir şekilde, gerçek hayattan örnekler, sorular ve çözümler ile pratik bir şekilde ulaşabilirsiniz."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.