KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 4 dak.

Game of Thrones'un 7. sezon senaryosu deşifre oldu

Game of Thrones'un 7. sezon senaryosu deşifre oldu

Dünya çapında en çok izlenen yapımlardan biri olan Game of Thrones'un yedinci sezonun senaryosu internet ortamına sızdırıldı.

Yayın Tarihi: 27/10/16 09:24
okuma süresi: 4 dak.
Game of Thrones'un 7. sezon senaryosu deşifre oldu
A- A A+

Dünya çapında en çok izlenen yapımlardan biri olan Game of Thrones'un yedinci sezonun senaryosu internet ortamına sızdırıldı.

Game of Thrones'un merakla beklenen yedinci sezon çekimleri başladı. Dünya çapında izleyici kitlesine sahip olan dizinin setten gelen ilk görüntülerinin ardından bu defa dizinin senaryosu da sızdırıldı.

Daha önce altıncı sezon hakkında da sürprizi bozan içerikler yayınlayan Reddit adlı sosyal medyada bir kullanıcı, bu defa yedinci sezonun tüm hikaye akışını anlattı.

Free Folk adlı kullanıcı kısa süre sonra bu içeriği yayından kaldırmış olsa da yazı internette hızla yayıldı.

Yaşanan bu olayın ardından dizide Khaleesi'nin sadık hizmetkarı Missandei'yi canlandıran Nathalie Emmanuel Twitter hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Yapılan bu hareketin herkesi için yedinci sezon keyfini kaçırdığını şu sözlerle dile getirdi:

"Yedinci sezonu herkes için mahvetme konusunda kararlı insanların olması büyük hayal kırıklığı."

Oyuncunun bu sözleri, ortaya atılan teorilerin doğru olduğu yönünde yorumlandı.Öte yandan, setten gelen ilk fotoğraflarda Jon Snow'u canlandıran Kit Harington ile Tyrion Lannister'ı canlandıran Peter Dinklage buluşması dikkat çekti.İspanya'nın Zumaia şehrinde yapılan çekimlerde, Lannister'ın, arkasına Khaleesi'nin askerlerini alarak Jon Snow ile buluşması bir anlaşma yapılacağı şeklinde yorumlandı.Buna göre Jon Snow ile Khaleesi'nin bir araya gelmesine az kaldığı anlaşılıyor.Bask bölgesinde gerçekleştirilen çekimler Itzurun plajında sürdürülüyor. Kayalık yapısıyla ünlü olan plaj, Game of Thrones'un çekimleri için uygun bir görünüme sahip. Çekimlerin ayrıca Barrika yakınındaki San Juan de Gaztelugatxe adacığında da yapılması bekleniyor.


Bütün dünyanın nefe nefese seyrettiği dizi Game of Thrones'ta meraklı bekleyiş sürüyordu. Hayranlar 7. sezon hakkında spoiler ararken hiç beklenemedik bir şey gerçekleşti. Dizinin yedinci sezonun tüm hikaye akışını deşifre edildi.

Bölüm 1

-Ak gezenler duvara yürüyor. Bran Westeros'a geri gidiyor. (Bran Kara Kale sahnesi)

-Sansa ve Jon Snow, Bolton hanesiyle ile savaşarak Kuzey'i alıyor. Sansa ve Lyanna Mormont sadık destekçilerine kendi topraklarını vermek istiyor.

-Jon Snow ise Karstark ve Ombra çocukları tutmak için reddediyor.

-(Jon, Sansa ve Lyanna Winterfell çekimleri yapılmıştır.)

Bölüm 2

-Danaerys Jon ve tüm Kuzey lordlarından bir kuzgun alır. Jon ve Davos Dragonstone kalesinde Tyrion ile buluşur.

Bölüm3

-Tyrion Danaerys'ı buluşma yerien getirir. Jon, Danaerys'a Ak Gezenler tehdidini anlatır ama Danaerys'ı inandıramaz. Davos ise Jon'un dirilişini anlatmaya çalışır.

Bölüm 4

- Sam, Gilly ve bebeği Oldtown'da bırakır. Jorah gri tonlama hastalığı için Dragonstone de Dany ile tekrar bir araya gelir. Jamie, Bronn Tyrion ve Davos ile buluşur. Tyrion Cersei ve Dany teslim almak için Jamie ikna etmeye çalışır. Jamie onu reddeder.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.