KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Gençlik Dairesi 2017 Kantara Kış Kampı yapılıyor...

Gençlik Dairesi 2017 Kantara Kış Kampı yapılıyor...

Gençlik Dairesi 2017 Kantara Kış Kampı 1-13 Şubat tarihlerinde Kantara Gençlik Kampında gerçekleştirilecek.

Yayın Tarihi: 16/01/17 12:39
okuma süresi: 2 dak.
Gençlik Dairesi 2017 Kantara Kış Kampı yapılıyor...
A- A A+
Gençlik Dairesi 2017 Kantara Kış Kampı 1-13 Şubat tarihlerinde Kantara Gençlik Kampında gerçekleştirilecek.

Yapılacak olan kış kampı bu yıl farklı bir formatta gerçekleştirilecek olup çağımızın en büyük sorunlarından biri olan Digital bağımlılığa dikkat çekmek amacıyla dünyada da uygulanan "Digital Diet" kampı şeklinde planlanmıştır.

Kamp, iki ortaokul ve iki lise olmak üzere dört dönemde gerçekleştirilecek olup katılım bölge okul kontenjanlarına göre alınacaktır.

Her dönem için 60 kız 60 erkek öğrencinin misafir edileceği kamp, ilçe okullarına göre Lefkoşa 16 kız 16 erkek, Mağusa 14 kız 14 erkek, Girne 10 kız 10 erkek, Lefke ve Güzelyurt 8 kız 8 erkek, İskele 12 kız 12 erkek şeklinde planlanmıştır.

Gençlik Dairesi facebook hesabından ve Gençlik Dairesi Müdürlüğünden elde edilecek başvuru forumları, okul idarelerinden onaylandıktan sonra Gençlik Dairesi Müdürlüğüne ulaştırılacak.

Başvurular daha önce Gençlik kamplarına katılmayan öğrenciler öncelikli olarak ve kontenjan sayıları dolana kadar kaydedilecek olup diğer başvurular yedek olarak alınacaktır.

Kayıtlar 18 Ocak 2017 tarihinde Gençlik Dairesi Müdürlüğünde yapılmaya başlayacaktır.

Gerçekleştirilecek Kış kampında içinde bulunduğumuz Digital bağımlılık sorununa dikkat çekmek amacıyla gençlerimizin, daha sosyal bir kamp geçirmeleri adına cep telefonu dahil elektronik ve digital aletler kampa alınmayacak.

İnternet ve digital bağımlılık üzerine yapılan araştırmalar sonucu, teknolojinin olumlu yanları dışında insan gelişimine birçok olumsuz etkisinden dolayı yapılacak "Digital Diet" kampıyla farkındalık yaratmak ve gençlerin sosyalleşerek, dostluk, arkadaşlık ve etkinliklere yönlenecekleri bir kamp hedeflenmektedir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.