KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Kıbrıs-Küba Dostluk Derneği, 'Che posteri' yarışması düzenliyor

Kıbrıs-Küba Dostluk Derneği, 'Che posteri' yarışması düzenliyor

Kıbrıs-Küba Kardeşlik Derneği, Che Guevara'nın ölümünün 50. Yıldönümü nedeniyle poster yarışması düzenliyor.

Yayın Tarihi: 25/04/17 12:01
okuma süresi: 2 dak.
Kıbrıs-Küba Dostluk Derneği, 'Che posteri' yarışması düzenliyor
A- A A+
Kıbrıs-Küba Kardeşlik Derneği, Che Guevara'nın ölümünün 50. Yıldönümü nedeniyle poster yarışması düzenliyor. Dernekten yapılan açıklama ile yarışmaya katılım şartları ve yarışmaya son katılım tarihi açıklandı. Dernek tarafından yapılan açıklamada Tüm tasarımların 30 Mart 2017 tarihine kadar "cyprus.cuba.friendship@gmail.com" mail adresine ulaştırılması gerektiği belirtildi.

Yarışmaya Katılım Şartları

Her katılımcı kendi serbest stilini kullanıp orjinal kişisel kreasyonlarından oluşan en fazla iki tasarım yapabilirler.

  • Poster'in ebatları 50x70 cm olacaktır.
  • Poster'in yapımında konuyla alakalı kelimeleri de kullanabilirsiniz. Her tasarım elektronik olarak ya da e-mail adresimiz olan cyprus.cuba.friendship@gmail.com 'e gonderilerek yapılabilir. İsteyenler 0035799407065 no'lu telefonu arayarak tasarımlarını elden de ulaştırabilirler. (Dijital dosya'nın çözünürlüğü 300 dpi , renk modu CMYK, formatı .pdf olmalıdır. Ayrıca .JPG dosyası da websitemizde kullanılması için eklenmelidir.)
  • Tasarımlar mutlaka katılımcının iletişim bilgileriyle bağlantılandırılmalıdır. (İsİm, adres, telefon, email).
  • Tüm tasarımlar 30 Mayıs 2017'e kadar gönderilmelidir.
  • Tasarımlar Kıbrıs-Küba Kardeşlik derneği'nin önümüzdeki aylarda duyuracağı 3 juri üyesi tarafından değerlendirilecektir. İlk üç'e giren yarışmacılara para ödülü verilecektir. 1. ye 300 euro, 2. ye 200 euro ve 3. ye ise 100 euro verilecektir.
  • Tüm tasarımlar Kıbrıs-Küba Kardeşlik derneği'nin düzenleyeceği sergide gösterilip hem Kıbrıs'da hem yurtdışında zamanla düzenlenecek olan etkinliklerde de sergilenecektir. Ayrıca Sosyal medya ve internet'de de paylaşılacaktır.
  • Detaylı bilgi için email: cyprus.cuba.friendship@gmail.com
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.