KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

8. Masal Günleri etkinliği seramik çalışması ile devam ediyor

8. Masal Günleri etkinliği seramik çalışması ile devam ediyor

Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı'na bağlı Kültür Dairesi'nin her yıl Kütüphane Haftası etkinlikleri çerçevesinde başlattığı ve Haziran ayının ilk yarısında tamamladığı "Masal Günleri"nde bu hafta seramik çalışması yapılacak.

Yayın Tarihi: 24/05/17 11:31
okuma süresi: 2 dak.
8. Masal Günleri etkinliği seramik çalışması ile devam ediyor
A- A A+
Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı'na bağlı Kültür Dairesi'nin her yıl Kütüphane Haftası etkinlikleri çerçevesinde başlattığı ve Haziran ayının ilk yarısında tamamladığı "Masal Günleri"nde bu hafta seramik çalışması yapılacak. Onbeş günde bir Cumartesi günleri, Lefkoşa'daki Milli Kütüphane'nin Çocuk Bölümü'nde yer alan "Masal Günleri" etkinliğinin, 27 Mayıs 2017 Cumartesi günü gerçekleştirilecek periyodu saat 10.30'da başlayacak.

Kültür Dairesi'nden verilen bilgiye göre etkinlik, sahne sanatları alanında uzman Suzan Polat'ın aktif masal anlatımı ile başlayacak. Etkinlik masal anlatımının ardından saat 11.00'de Kültür Dairesi Güzel Sanatlar Memuru Resim-Seramik Sanatçısı Bedia Kale yönetiminde yapılacak seramik çalışması ile tamamlanacak.

Ücretsiz ve halka açık olarak gerçekleştirilecek Masal Günleri etkinliğine, okul öncesi, ana okul ve ilkokul çağındaki çocuklar velileri ile birlikte katılıyor.

Çocukları kitapla buluşturarak, çocukların yaşamında kütüphanenin aktif bir rol almasını sağlamayı ve farklı sanat dallarına olan ilgilerini artırmayı amaçlayan Masal Günleri etkinliği, 10 Haziran 2017 Cumartesi günü gerçekleştirilecek masal anlatımı ve sergi ile sona erecek. Sergide, 1 Nisan tarihinde başlayıp onbeş günde bir Cumartesi günleri gerçekleştirilen etkinliğe katılan çocukların yaptığı resimler arasından yapılacak bir seçki ile çocukların yapacağı seramik çalışmaları sergilenecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.