KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Seramik Dostları, Çatalköy'de sergi açıyor

Seramik Dostları, Çatalköy'de sergi açıyor

"Seramik Dostları", Çatalköy'de seramik sergisi açıyor.

Yayın Tarihi: 29/05/17 10:19
okuma süresi: 2 dak.
Seramik Dostları, Çatalköy'de sergi açıyor
A- A A+
"Seramik Dostları", Çatalköy'de seramik sergisi açıyor.

Kendilerine "Seramik Dostları" adını veren, 12 yetişkinle 3 çocuktan oluşan grubun sergisi yarın akşam saat 18.30'da Çatalköy'de, Erol Avgören Kültür Merkezi'nde açılacak.

Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu'nun açacağı sergi, 3 Haziran akşamına kadar ziyaret edilebilecek. Sergiden elde edilen gelirin yüzde 30'u Çatalköy İlkokulu'na bağışlanacak.

2009'dan bu yana çalışmalarını Çatalköy'de evinde oluşturduğu atölyesinde sürdüren seramik sanatçısı Mümine Özdemirağ Yağlı, son bir yılda kendisiyle hobi amaçlı çalışan dostlarıyla birlikte açacağı sergiye tüm halkın davetli olduğunu kaydetti.

Mümine Özdemirağ Yağlı konuyla ilgili yazılı açıklamasında, "Bu sergi amatör ruhla ortaya çıktı. Kimimiz bir aydır bu malzemeyi kendimizi ifade etmek için kullanıyoruz, kimimiz de yıllardır" ifadesine yer verdi.

Sergide, Cansın Ebru Aşçı, Rüzgar Çerkez, Özge Varoğlu Çerkez, Mukaddes Derat, Selda Genç, Necla Höyük, Arzu M. İnceer, Ayla Kahraman, Sıdıka Özateş, Pervin Özgeçen, Eser Özyalçın, Neriman Soyumert, Ayşe Türker, Özgü Işık Yağlı ve Mümine Özdemirağ Yağlı'nın çalışmaları yer alacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.