KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

LTB-EMAA kış dönemi kursları devam ediyor

LTB-EMAA kış dönemi kursları devam ediyor

Lefkoşa Türk Belediyesi ile Akdeniz Avrupa Sanat Derneği (EMAA) iş birliğinde düzenlenen kış dönemi kurslar devam ediyor

Yayın Tarihi: 11/11/17 13:15
okuma süresi: 2 dak.
LTB-EMAA kış dönemi kursları devam ediyor
A- A A+

Lefkoşa Türk Belediyesi ile Akdeniz Avrupa Sanat Derneği (EMAA) iş birliğinde düzenlenen kış dönemi kurslar devam ediyor. Çocuklar yanında yetişkinlere yönelik olarak da düzenlenen ve 5 ayrı kategoriye ayrılan, gerek EMAA Sanat Merkezi, gerekse de farklı sanat merkezlerinde yer alıyor. Üç yılı aşkım süredir devam eden ve Lefkoşalıların yoğun ilgi gösterdiği kurslar, çocukların sanat sevgisini ve yaratıcılığını arttırmak, yetişkinlerin de sanatsal becerilerini ileri seviyelere taşımayı amaçlıyor.

Çocuklar yaratıcı potansiyellerini ortaya koyuyor

LTB'den verilen bilgiye göre, her hafta farklı malzeme ile farklı yaratıcı çalışma üreten, keşifçi genç bireylerin, grup çalışmaları ve farkındalıklarını geliştirmeye yönelik, eğitici ve eğlenceli kursların eğitmenliğini Ozan Özgenler yapıyor.

Çocukların içindeki yaratıcı potansiyelini ortaya çıkarmayı amaçlayan 'Çocuk Atölyesi' kursları EMAA Başkent Sanat Merkezi'nde 4-6 yaş ve 7-9 yaş olarak 2 ayrı kategoride düzenleniyor.

Yetişkin kursları devam ediyor

Yetişkinler için Derya Ulubatlı tarafından verilen 'Kıbrıs Sanatı Üzerine Düşünceler' EMAA Başkent Sanat Merkezi'nde devam ediyor.

Yine yetişkinleri yer aldığı 17 yaş ve üzeri bireyleri kapsayan ve Osman Keten tarafından verilen hem Resim hem de Desen Kursu Arabahmet Art Studio'da gerçekleştiriliyor.

Geçtiğimiz yaz döneminde başlatılan ve devam eden Zehra Şonya'nın verdiği Heykel Atölyesi de kurslar kapsamında devam ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.