KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Kemal Saraçoğlu Vakfı yararına "Yansıma" adlı fotoğraf sergisi açıldı

Kemal Saraçoğlu Vakfı yararına "Yansıma" adlı fotoğraf sergisi açıldı

Fotoğraf sanatçıları Duyal Tüzün ile Gökhan Gökberk'in karma fotoğraflarından oluşan "Yansıma" adlı fotoğraf sergisi, 20 Kasım 2017 Pazartesi akşamı saat 19.00'da Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi (AKM)'de açıldı.

Yayın Tarihi: 23/11/17 10:25
okuma süresi: 2 dak.
Kemal Saraçoğlu Vakfı yararına "Yansıma" adlı fotoğraf sergisi açıldı
A- A A+
Fotoğraf sanatçıları Duyal Tüzün ile Gökhan Gökberk'in karma fotoğraflarından oluşan "Yansıma" adlı fotoğraf sergisi, 20 Kasım 2017 Pazartesi akşamı saat 19.00'da Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi (AKM)'de açıldı. Sergi açılışını, KKTC Cumhuriyet Meclisi Müdürü Serkan İlseven gerçekleştirdi.

Sergi açılışında, Kemal Saraçoğlu Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Hüseyin Özün Yamaç konuşmasında, serginin mimarları olan fotoğraf sanatçıları Duyal Tüzün ve Gökhan Gökberk'e, katılım gösteren konuklara ve serginin oluşmasında katkı koymuş olan tüm sponsorlara teşekkür etti.

KKTC Cumhuriyet Meclisi Müdürü Serkan İlseven ise yapmış olduğu konuşmada, güzel bir amaç için açılan bu sergide fotoğraf sanatçıları Duyal Tüzün ile Gökhan Gökberk'e tedavi görmekte olan çocuklara yardım yapacakları için teşekkür ederek, göstermiş olduğu cesaretten ve emekten dolayı da ayrıca tebrik etti ve açılışı gerçekleştirdi.

Toplam 60 fotoğrafın sergilenmekte olduğu sergide, fotoğrafların tanesi 100 TL'den satışa çıkarıldı.

Sergiden elde edilecek tüm gelir, Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı'na bağışlanacaktır.

AKM'de açılan "Yansıma" adlı fotoğraf sergisi, 29 Kasım 2017 Çarşamba gününe kadar mesai saatleri içinde gezilebilir. Sergiye fotoğrafseverlerin yoğun ilgisi sürüyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.